Πόϊ: «Θέλω να μείνω, να ζήσω με τον Αρη τη Superleague!»

Ο Μάουρο Πόϊ, ζει για δεύτερη χρονιά τον εφιάλτη της Γ΄ Εθνικής με τη φανέλα του Αρη. Ο Αργεντίνος, σίγουρα, μπορεί να κάνει συγκρίσεις, απολογισμό και να μιλήσει για το μέλλον.

Ο Μάουρο Πόϊ, ζει για δεύτερη χρονιά τον εφιάλτη της Γ΄ Εθνικής με τη φανέλα του Αρη. Ο Αργεντίνος, σίγουρα, μπορεί να κάνει συγκρίσεις, απολογισμό και να μιλήσει για το μέλλον, θέλοντας να είναι μέλος της ομάδας, όταν αυτή επιστρέψει στη Superleague…  
 
«Ολοκληρώσαμε τον πρώτο γύρο, με μία μεγάλη βαθμολογική διαφορά. Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμάς. Από εδώ και πέρα εύχομαι το καλύτερο για εμάς και τον κόσμο του Άρη. Την νέα χρονιά, πιστεύω ότι τα πράγματα θα είναι ακόμα καλύτερα», είπε αρχικά.
 
Για τις διαφορές της φετινής χρονιάς με πέρυσι, τόσο για την ομάδα όσο και για τον ίδιο, επισήμανε: «Εχουν αλλάξει πολλά πράγματα για όλους, όχι μόνο για εμένα. Ολα πλέον λειτουργούν καλά και υπάρχει οργάνωση. Δεν έχουμε προβλήματα και αυτό είναι πολύ σημαντικό, για να έχουμε το μυαλό μας μόνο μέσα στο γήπεδο».
 
Για τους στόχους της ομάδας από εδώ και πέρα: «Αυτό που κάναμε μέχρι τώρα, δεν είναι εύκολο. Χάσαμε μόνο ένα παιχνίδι, το οποίο προσωπικά με πόνεσε πάρα πολύ. Ετσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Κοιτάμε μπροστά και βλέπουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά».
 
Για το πως βλέπει το μέλλον του στον Άρη: «Θα δούμε… Τώρα θέλω να τελειώνουμε φέτος, να ανέβει η ομάδα και θα δούμε. Εγώ θέλω να μείνω, δεν έχω πρόβλημα. Είμαι μια χαρά εδώ, αλλά στο ποδόσφαιρο, ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα γίνει».
 
Για το κατά πόσο φαντάζεται τον εαυτό του, στον Άρη της Σούπερ Λιγκ: «Κάθε μέρα το σκέφτομαι. Εχω παίξει εδώ ως αντίπαλος πολλές φορές και ξέρω πως είναι. Μακάρι να το ζήσω…».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.