Τέβες: “Αν έμενε ο Σελότο θα είχα φύγει”

Ο Κάρλος Τέβες άφησε αιχμές κατά του Γκιγιέρμο Σελότο, τονίζοντας πως δεν τον σέβονταν και πως αν είχε παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Μπόκα Τζούνιορς, τότε θα είχε αποχωρήσει.
Θωμάς Ναλμπάντης
29/01/2019 • 12:40
Ο Κάρλος Τέβες
  • shares
Ο Κάρλος Τέβες άφησε αιχμές κατά του Γκιγιέρμο Σελότο, τονίζοντας πως δεν τον σέβονταν και πως αν είχε παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Μπόκα Τζούνιορς, τότε θα είχε αποχωρήσει. Ο βετεράνος επιθετικός της αργεντίνικης ομάδας τόνισε πως το προηγούμενο διάστημα, δεν αντέδρασε σε όσα του έκανε ο πρώην προπονητή τους, για να μη δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα.

Χαρακτηριστικά, ο Τέβες τόνισε: “Σεβάστηκα το γεγονός ότι ήμουν στην ομάδα που αγαπώ και επέτρεψα κάποια πράγματα που δεν θα ανεχόμουν υπό άλλες συνθήκες. Δεν ήθελα να δημιουργήσω συγκρούσεις και κατάπινα πολλά. Η αλήθεια είναι πως αν ο Σελότο έμενε στην Μπόκα, εγώ θα έφευγα. Υπήρχε έλλειψη σεβασμού στο πρόσωπό μου, ενώ ποτέ δεν αργούσα στις προπονήσεις, ούτε δημιουργούσα προβλήματα, ακόμη και αν με έβαζε για 10-15 λεπτά. Όμως τα αφήνω πλέον όλα αυτά πίσω μου».
Γράψτε το σχόλιο σας...
23/04/2019 • 16:52

Για την ουσία παίζουν Τόττεναμ, Άγιαξ.. Κομβικά ματς σε Βαγιαδολίδ και Ντόνκαστερ

Κίνητρο, αγωνιστική διάθεση και διαχείριση δυνάμεων είναι τα στοιχεία που θα κρίνουν πολλά στους αποψινούς αγώνες της Ολλανδίας, της Ισπανίας, της Αγγλίας, της Αυστρίας όπως και στο κύπελλο Γερμανίας