Κουτλουάι: «Σας αγαπώ μέσα από την καρδιά μου» (video+pics)

Ο Ιμπραϊμ Κουτλουάι τιμήθηκε από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την προσφορά του στον σύλλογο, αποθεώθηκε από τον κόσμο της ομάδας και ευχαρίστησε τους «πράσινους» για την τιμή που του έκαναν.

Μία από τις σπουδαίες στιγμές του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Νταρουσάφακα στο «ΟΑΚΑ» ήταν η βράβευση του πρώην «πράσινου» Ιμπραήμ Κουτλουάι, ο οποίος εργάζεται ως general manager στην τούρκικη ομάδα.

Ο 42χρονος πέρασε από το «τριφύλλι» δύο φορές (2001-2003 και 2005), κατακτώντας την Ευρωλίγκα το 2002 απέναντι στην Μπολόνια. Στο παιχνίδι εκείνο ο «Ίμπο» ήταν πρώτος σκόρερ με 22 πόντους. Το 2003 πήρε το Πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό, όπως και το 2005 χρονιά που ο «Εξάστερος» κατέκτησε το εγχώριο νταμπλ και κατετάγη τρίτος στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης.

Η προσφορά του δεν αμφισβητείται από κανέναν, με την αναγνώρισή της από την ΚΑΕ να οδηγεί στη βράβευση του Τούρκου πριν την έναρξη του αγώνα με την Ντογκούς στο «ΟΑΚΑ» για την 5η αγωνιστική του Top16. Ο Κουτλουάι εργάζεται ως general manager στην Νταρουσάφακα και η επιστροφή του στην Αθήνα συνδυάστηκε με την τιμή που έγινε από τον ίδιο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Πριν τη βράβευση έπαιξε ένα video από τις καλύτερες στιγμές του «Ίμπο» στον Παναθηναϊκό, με τον πρώην παίκτη να δηλώνει μετά το βραβείο, για την προσφορά του στον σύλλογο, στην ελληνική γλώσσα: «Ευχαριστώ. Η τιμή που μου κάνετε είναι πολύ μεγάλη. Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ μέσα από την καρδιά μου». Ο κόσμος αποθέωσε τον Ιμπραήμ Κουτλουάι, αναγνωρίζοντας τα όσα πρόσφερε, καθώς τον υποδέχτηκε με χειροκροτήματα, συνθήματα υπέρ του και φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του.

Επίσης από τους Φραγκίσκο Αλβέρτη, Κώστα Τσαρτσαρή, Γιώργο Καλαϊτζή και Γιάννη Σιούτη – πρώην συμπαίκτες του και νυν στελέχη των ακαδημιών της ομάδας – παραδόθηκε στον βραβευθέντα και μία φανέλα του Παναθηναϊκού με τις υπογραφές όλων των παικτών του υπάρχοντος δυναμικού.

Στο σχετικό video μπορείτε να δείτε τη δήλωση του «Ίμπο» στα ελληνικά και συνέχεια του θέματος φωτογραφίες από την ξεχωριστή στιγμή στο «ΟΑΚΑ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.