Ποδόσφαιρο για μικρά παιδιά στην πλατεία Αριστοτέλους

Με τις παιδικές φωνές και τον ενθουσιασμό των "νεοσσών" ηλικίας 6 ως 12 ετών γέμισε σήμερα από το πρωί η πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης, από την πρωτοβουλία του Τμήματος Υποδομής και Ανάπτυξης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε μια πρωτοποριακή κίνηση γύρω από το ποδόσφαιρο, το "1ο Street Football Game ΠΑΟΚ - ΟΠΑΠ".

Με τις παιδικές φωνές και τον ενθουσιασμό των “νεοσσών” ηλικίας 6 ως 12 ετών γέμισε σήμερα από το πρωί η πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης, από την πρωτοβουλία του Τμήματος Υποδομής και Ανάπτυξης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε μια πρωτοποριακή κίνηση γύρω από το ποδόσφαιρο, το “1ο Street Football Game ΠΑΟΚ – ΟΠΑΠ”.

Η πρωτοβουλία αυτή στόχευε στην συγκέντρωση νέων παιδιών, που θα ακολουθούσαν τις βασικές αρχές του χωρίς κανόνες ποδοσφαίρου σε μια ελεύθερη και διασκεδαστική εμπειρία. Οι μικροί φίλοι του ΠΑΟΚ, αλλά και ουδέτερης φίλαθλης προτίμησης που έδωσαν το παρόν στην πλατεία Αριστοτέλους ενσωματώνονταν σε ομάδες των τριών από τους προπονητές της ομάδας και απόλαυσαν στιγμές χαράς και διασκέδασης φυσικά δωρεάν.

Κεφάτα μικρά παιδιά που ήρθαν ειδικά για την εκδήλωση ή άλλα που βρίσκονταν συγκυριακά στην κεντρική πλατεία της πόλης πήραν μια γεύση, συνεπικουρούντος και του ηλιόλουστου καιρού.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν και παίκτες της πρώτης ομάδας, όπως οι Στέλιος Μαλεζάς, Γιώργος Γεωργιάδης, Σωτήρης Μπαλάφας και Στέφανος Αθανασιάδης, που έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό από την παιδική κοινότητα και υπέγραψαν δεκάδες αυτόγραφα. Παρόντες ήταν ακόμα και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Σαχπατζίδης, που είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για την εκδήλωση: “Είναι μια πρωτοβουλία ευχάριστη και όμορφη για τα μικρά παιδιά, που μπορούν να χαρούν το ποδόσφαιρο ακόμα και σε έναν χώρο σαν αυτόν της παραλίας της Θεσσαλονίκης. Η σκέψη ανήκει στο Τμήμα Υποδομής και Ανάπτυξης, που βλέπει με κάθε τρόπο την δυνατότητα εξέλιξης όχι μόνο στα όρια της ομάδας, αλλά και του αθλήματος. Οι καιροί μάς επιβάλλουν την αναγκαιότητα να ασχοληθούμε όλοι στις ομάδες με τα νέα παιδιά, που θα επανδρώσουν αύριο τις μεγάλες ομάδες. Η κίνηση μας αυτή είναι μια όμορφη και ευχάριστη πρωτοβουλία, γιατί ακριβώς έχει να κάνει με τα παιδιά”.

Τα παιδιά που συμμετείχαν στην Πλατεία Αριστοτέλους ακολούθησαν ένα πρόγραμμα ελάχιστης εκγύμνασης και εφαρμογής τεχνικής με την μπάλα, πριν παίξουν σε ομάδες των τριών δίτερμα στην ειδικά διαμορφωμένη πλατεία. Το πρόγραμμα αυτό εφάρμοσε ο Βασίλης Μήττας, υπεύθυνος τμημάτων ανάπτυξης, που είπε: “Είναι πολύ ευχάριστο και δημιουργικό αυτό που κάνουμε σήμερα με τα παιδιά. Στόχος μας είναι να μαζευτούν όσο γίνεται περισσότερα παιδιά, που θα συνδυάσουν την άθληση με την σωστή ποδοσφαιρική καθοδήγηση. Πέραν της σημερινής εκδήλωσης, θα προγραμματίσουμε παρόμοιες σε κεντρικούς άλλους άξονες της πόλης και στην καινούργια σεζόν θα επεκταθούμε σε άλλες πόλεις της Μακεδονίας”.

Τέλος, ο Στέλιος Μαλεζάς, αρχηγός του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ, που παρέστη με συμπαίκτες του στην εκδήλωση και αφού υπέγραψε δεκάδες αυτογράφων και βγήκε φωτογραφίες με τους μικρούς φίλους του ΠΑΟΚ, είπε: “Είναι μια πολύ χαρούμενη μέρα, πλημμυρισμένη με τις φωνές των μικρών παιδιών που θέλουν να χαρούν και να απολαύσουν το ποδόσφαιρο. Οπως κι εμείς που θέλουμε να απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο στους αγωνιστικούς χώρους με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες”.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο τέως υπουργός Ανάπτυξης και βουλευτής Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης, ο αντιδήμαρχος περιβάλλοντος και πρασίνου του Δήμου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, Κώστας Ιωσηφίδης, Κώστας Λαγωνίδης, Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος και φυσικά πλήθος κόσμου, νεαροί ποδοσφαιριστές και οι γονείς τους. Η εκδήλωση θα τερματιστεί το απόγευμα λίγο πριν τη δύση του ήλιου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.