Μπλεξίματα για τον Μπλάνκο

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο Ισμαέλ Μπλάνκο, μετά τις κατηγορίες πως επιτέθηκε σεξουαλικά σε μια 18χρονη κοπέλα στην Αργεντινή και αναμένεται να τεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη της χώρας.
Θωμάς Ναλμπάντης
29/08/2018 • 08:55
Ο Ισμαέλ Μπλάνκο
  • shares
Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο Ισμαέλ Μπλάνκο, μετά τις κατηγορίες πως επιτέθηκε σεξουαλικά σε μια 18χρονη κοπέλα στην Αργεντινή και αναμένεται να τεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη της χώρας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ και νυν της Μίτρε, φέρεται να παρενόχλησε τη συγκεκριμένη κοπέλα, όταν αυτή επέστρεφε στο σπίτι της. Ο Μπλάνκο φέρεται να την παρακολουθούσε με το αυτοκίνητο και της ζήτησε να τον ακολουθήσει. 

Τα ίδια δημοσιεύματα τονίζουν πως ο Μπλάνκο ζήτησε τον τηλεφωνικό αριθμό της 18χρονης, η οποία όμως αρνήθηκε και κάλεσε την αστυνομία, στην οποία κατήγγειλε τον έμπειρο επιθετικό. Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ περίμενε τους αστυνομικούς και αφού κατέθεσε, αποχώρησε από το σημείο. Η 18χρονη κατευθύνθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου κατέθεσε εναντίον του 35χρονου επιθετικού και πλέον τον λόγο έχει η δικαιοσύνη της Αργεντινής. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
18/01/2019 • 07:45

Μεγάλα φαβορί απέναντι σε μικρές παγίδες!

Με κίνητρο και ποιοτική ανωτερότητα παίζουν απόψε για τη νίκη η Νόριτς, η Λιλ, η Μπεσικτάς, η Ρέϊντζερς, η Παλέρμο και η Γκενκ κόντρα σε ομάδες υποδεέστερες ποιοτικά αλλά σαφώς λιγότερο πιεσμένες ψυχολογικά