Μπλεξίματα για τον Μπλάνκο

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο Ισμαέλ Μπλάνκο, μετά τις κατηγορίες πως επιτέθηκε σεξουαλικά σε μια 18χρονη κοπέλα στην Αργεντινή και αναμένεται να τεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη της χώρας.
Θωμάς Ναλμπάντης
29/08/2018 • 08:55
Ο Ισμαέλ Μπλάνκο
  • shares
Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο Ισμαέλ Μπλάνκο, μετά τις κατηγορίες πως επιτέθηκε σεξουαλικά σε μια 18χρονη κοπέλα στην Αργεντινή και αναμένεται να τεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη της χώρας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ και νυν της Μίτρε, φέρεται να παρενόχλησε τη συγκεκριμένη κοπέλα, όταν αυτή επέστρεφε στο σπίτι της. Ο Μπλάνκο φέρεται να την παρακολουθούσε με το αυτοκίνητο και της ζήτησε να τον ακολουθήσει. 

Τα ίδια δημοσιεύματα τονίζουν πως ο Μπλάνκο ζήτησε τον τηλεφωνικό αριθμό της 18χρονης, η οποία όμως αρνήθηκε και κάλεσε την αστυνομία, στην οποία κατήγγειλε τον έμπειρο επιθετικό. Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ περίμενε τους αστυνομικούς και αφού κατέθεσε, αποχώρησε από το σημείο. Η 18χρονη κατευθύνθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου κατέθεσε εναντίον του 35χρονου επιθετικού και πλέον τον λόγο έχει η δικαιοσύνη της Αργεντινής. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
24/06/2019 • 16:43

"Εν αρχή ην... η αυτοδυναμία"

Οι πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας με αποκορύφωμα τις Εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον εντός και εκτός των Ελληνικών συνόρων. Μετά τις Ευρωεκλογές και τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, άλλη μια διαδικασία μαζικής συμμετοχής των πολιτών περνά απόπ το "μικροσκόπιο"των στοιχηματικών εταιριών