Γιάνκοβιτς: «Ξυπνήσαμε μετά το ΣΕΦ»

Ευεργετική ήταν για τον Παναθηναϊκό η ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, σύμφωνα με τον Βλάντο Γιάνκοβιτς, καθώς από τότε οι «πράσινοι» έχουν ανεβάσει την απόδοσή του.

Ευεργετική ήταν για τον Παναθηναϊκό η ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, σύμφωνα με τον Βλάντο Γιάνκοβιτς, καθώς από τότε οι «πράσινοι» έχουν ανεβάσει την απόδοσή του. Ο Έλληνας παίκτης του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στη νίκη επί της Αναντολού Εφές και στη συνέχεια του Top 16 της Euroleague. Ο Γιάνκοβιτς μίλησε στην εφημερίδα «Sportday». Αναλυτικά δήλωσε:

Για τη σημασία της νίκης επί της Εφές: «Είχαμε πει ότι ο αγώνας με την Εφές ήταν το ματς της χρονιάς -μέχρι το επόμενο- αν θέλαμε να έχουμε καλή συνέχεια και να βάλουμε τις βάσεις ώστε να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει από την εκκίνηση της σεζόν. Ήταν πολύ σημαντικό το ότι το καταφέραμε παρουσία του κόσμου μας και τους δώσαμε τεράστια χαρά». 

Για τη συνέχεια στο Top 16: «Η συνέχεια, το άμεσο μέλλον είναι ακόμη πιο δύσκολο. Είμαστε και θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι ώστε να δείχνουμε ολοένα και καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Η αλήθεια είναι ότι πλέον ως σύνολο βγάζουμε περισσότερη ενέργεια, έχουμε πιο στοχευμένες επιθέσεις με καθαρό μυαλό, ενώ βγάζουμε βελτιωμένες, πιο πιεστικές άμυνες. Πιστεύω πως είμαστε σε καλό δρόμο και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Έχουμε να δώσουμε αρκετά ως ομάδα. Είμαστε εδώ! Έτοιμοι για να έχουμε μία καλύτερη συνέχεια. Σίγουρα η εντός έδρας ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα συνεχίζει να μας βαραίνει, αλλά πιστεύω ότι στο μέλλον θα μας δοθεί η ευκαιρία να τη καλύψουμε και να γυρίσουμε υπέρ μας το σκηνικό. Το βασικό είναι λίγα λόγια και πολλή δουλειά. Να κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά και να κάνουμε ο, τι καλύτερο χρειάζεται». 

Για το «μάθημα» του ΣΕΦ: «Το πρώτο ημίχρονο στο ΣΕΦ ήταν εφιάλτης και μας αφύπνισε. Θα έλεγα ότι μας έκανε καλό ο Ολυμπιακός, μάς έβαλε να σκεφτούμε και να συζητήσουμε τί πρέπει να αλλάξουμε. Βέβαια σημασία έχει το μετά. Αν δεν συνεχίσουμε έτσι ή αν δεν συνεχίζουμε καθημερινά να βελτιωνόμαστε, οι τρεις σερί νίκες στην Ευρωλίγκα θα πάνε τσάμπα. Πρέπει να έχουμε συνέπεια σε αυτό που κάνουμε. Σημασία έχει να υπάρχει συσπείρωση, όπως και γίνεται στον Παναθηναϊκό, ώστε όλοι μαζί να κάνουμε κάτι καλό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.