Λέγκραντ: «Έτριζαν τα έπιπλα»

Η Μίρτα Λέγκραντ αποκάλυψε πως η Γουάντα Νάρα είχε σχέση με τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα κατά το παρελθόν, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τα σενάρια των προηγούμενων ετών.
Θωμάς Ναλμπάντης
24/07/2018 • 14:47
H Γουάντα Νάρα
  • shares
Η Μίρτα Λέγκραντ αποκάλυψε πως η Γουάντα Νάρα είχε σχέση με τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα κατά το παρελθόν, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τα σενάρια των προηγούμενων ετών. Η 91χρονη τηλεπαρουσιάστρια τόνισε πως το 2006, η 20χρονη τότε Νάρα είχε βρεθεί στο ίδιο ξενοδοχείο μαζί της, όπως επίσης και ο 46χρονος τότε Μαραντόνα.

Χαρακτηριστικά, η Λέγκραντ δήλωσε: «Έτρωγα μεσημεριανό στο Μαρ ντελ Πλάτα, στο ξενοδοχείο "Costa Galana" και όταν ετοιμαζόμουν να βγω στον "αέρα", με πλησίασε εκείνη (σ.σ η Γουάντα Νάρα). "Γιατί δεν με καλείς στο show σου;", με ρώτησε και απάντησα: "Είσαι αυτή που βγήκε με τον Μαραντόνα; Δεν με αφήσατε να κοιμηθώ χθες το βράδυ"».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Αυτή η ιστορία συνέβη πριν από πολλά χρόνια. Ήμουν στην προεδρική σουίτα, δίπλα σε αυτούς και δεν μπορούσες να κοιμηθείς από τον θόρυβο. Έτριζαν τα έπιπλα, δεν ξέρω τι έκαναν».

Γράψτε το σχόλιο σας...
19/01/2019 • 07:04

Ευάλωτες άμυνες κρίνουν πολλά σε Ρώμη, Λεβερκούζεν και Λονδίνο

Κάθε άλλο παρά εύκολη μπορεί να είναι η πρόβλεψη στις αναμετρήσεις του Ολύμπικο, του Λεβερκούζεν και του Λονδίνου εάν λάβουμε υπόψη τόσο τις επιθετικές ικανότητες των ομάδων όσο, κυρίως, τις ανασταλτικές τους αστάθειες.