Λύτρωση για τον Πανιώνιο, ξέσπασμα Αλευρογιάννη

Σε πρωτοφανές ξέσπασμα μετά το τέλος του αγώνα της Αμαλιάδας που οριστικοποίησε την παραμονή του Πανιωνίου στην κατηγορία προχώρησε δακρυσμένος ο πρόεδρος της ομάδας, Σταύρος Αλευρογιάννης.

Σε πρωτοφανές ξέσπασμα μετά το τέλος του αγώνα της Αμαλιάδας που οριστικοποίησε την παραμονή του Πανιωνίου στην κατηγορία προχώρησε δακρυσμένος ο πρόεδρος της ομάδας, Σταύρος Αλευρογιάννης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ:

“Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους. πρώτα από όλους τους παίκτες γιατί όλη την χρονιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Περάσαμε πάρα πολλά. Ξεκινήσαμε μόλις μια εβδομάδα πριν από την έναρξη της σεζόν και με μία βαριά ήττα. Κάναμε παρά πολύ μεγάλη προσπάθεια. Ομολογώ ότι δεν είχα ποτέ στην σκέψη μου να γίνω πρόεδρος ή διοικητικός παράγοντας. Εξακολουθώ να λέω ότι είμαι γιατρός.

Σήμερα πήρα μία απέραντη χαρά. Θέλω να σας πω ότι ο Πανιώνιος κυνηγήθηκε όλη τη χρονιά όσο καμία άλλη ομάδα, τόσο από έξω, αλλά κυρίως από μέσα. Είμαι ο μόνος διοικητικός παράγοντας μεταπολεμικά που έχω λοιδορηθεί τόσο πολύ για τις επιλογές μου και για τις αποφάσεις μου από τους ίδιους τους Πανιώνιους. Θέλω να σας πω ότι σας έκανα περήφανους. Για μία ακόμη φορά. Και πρέπει όλοι να το χωνέψετε ότι ήμουν εδώ για τον Πανιώνιο και μόνο”!

Από την πλευρά του ο αρχηγός του Πανιωνίου, δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

“Στην διάρκεια του παιχνιδιού ούτε ξέραμε τι γινόταν, απλά μάθαμε τι γινόταν στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Γυμναστικό Λάρισας και είχαμε απογοητευτεί. Πραγματικά είμαι έκπληκτος. Ήταν πολύ δύσκολη χρονιά. Κανείς δεν μας πίστευε. Θέλω να το αφιερώσω σε κάποιους ανθρώπους όλο αυτό, γιατί όπως είπε κι ο πρόεδρος, πολεμηθήκαμε απ’ έξω, αλλά κυρίως από μέσα. Θέλω να το αφιερώσω στις δυο οικογένειες μου. Στον πατέρα μου, τη μητέρα μου και την αδελφή μου, αλλά και στον γιατρό, τη γυναίκα και τις δύο κόρες του, που με δέχθηκαν. Αυτό και στους αγνούς Πανιώνιους. Τώρα που τελείωσε το πρωτάθλημα έχουμε χρόνο να κάνουμε τον τον απολογισμό μας.

Είναι άθλος αυτό που καταφέραμε. Συγχαρητήρια σε όλους. Ο Πανιώνιος αξίζει να βρίσκεται στην Α1 και ελπίζω να βρίσκεται για πολλά χρόνια και πιο ψηλά. Θα τα πούμε από αύριο.

Τέτοια αγωνία δεν είχαμε ξαναζήσει, έχουμε χάσει τον ύπνο μας. Δεν έχουμε ζήσει ούτε τέτοια πίεση, ούτε τέτοιο στρες. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κερδίζει κάποιος άλλος για να μείνω. Ως παίκτες, έχουμε υψηλή αυτοεκτίμηση και εγωισμό. Μείναμε στην κατηγορία παρά τις δυσκολίες. Συγχαρητήρια σε όλους. Θέλω να πω πολλά, αλλά οι επόμενες μέρες είναι μέρες αυτοκριτικής”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.