Ενοχλημένος ο Τέβες

Ο Κάρλος Τέβες εμφανίζεται αρκετά ενοχλημένος με τα δημοσιεύματα τον ήθελαν να έχει τραυματιστεί σε αγώνα προαυλίου φυλακής, όπου είχε πάει να επισκεφθεί τον αδερφό του.
Θωμάς Ναλμπάντης
31/03/2018 • 14:25
Ο Κάρλος Τέβες
  • shares
Ο Κάρλος Τέβες εμφανίζεται αρκετά ενοχλημένος με τα δημοσιεύματα τον ήθελαν να έχει τραυματιστεί σε αγώνα προαυλίου φυλακής, όπου είχε πάει να επισκεφθεί τον αδερφό του. Η εφημερίδα «Clarin» υποστηρίζει πως ο Αργεντινός επιθετικός δεν πρόσεξε ιδιαίτερα, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα μήνα. 

Ο έμπειρος επιθετικός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έκανα προπόνηση στο γυμναστήριο, δεν είμαι τόσο ηλίθιο όσο νομίζουν. Έκανα μία άσκηση ενδυνάμωσης για τα πόδια και την σταμάτησα όταν αντιλήφθηκα πως κάτι με είχε πειράξει. Έτσι σταμάτησα να προπονούμαι και οι γιατροί επιβεβαίωσαν το πρόβλημα. Τώρα με νοιάζει πώς θα αναρρώσω, δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω. Θέλω να επιστρέψω στην κορυφή χωρίς να βιαστώ ως προς την αποθεραπεία μου».

Στη συνέχεια, υπογράμμισε για τον Τύπο της πατρίδας του: «Μπούχτισα, οι εφημερίδες γράφουν μόνο ψέματα και δεν τσεκάρουν τις ειδήσεις. Δεν έχω παίξει καν γκολφ, πέρασα δύο ημέρες στην Κόρδομπα μαζί με την οικογένειά μου σε απόλυτη ηρεμία. Τώρα καταλαβαίνω πώς αισθανόταν ο Ρικέλμε. Αυτό που συμβαίνει σε εμένα γινόταν και σε εκείνον, οτιδήποτε λάθος χρεωνόταν σε εκείνον. Ήταν πάντα ο αποδιοπομπαίος τράγος».

Γράψτε το σχόλιο σας...
15/09/2019 • 09:03