Το συγκινητικό πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Μαραντόνα (video)

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα εμφανίστηκε συγκινημένος και έστειλε τις ευχές του για το 2019 μέσω των σελίδων του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Θωμάς Ναλμπάντης
02/01/2019 • 09:28
Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα
  • shares
Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα εμφανίστηκε συγκινημένος και έστειλε τις ευχές του για το 2019 μέσω των σελίδων του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έκανε ειδική αναφορά στην Αργεντινή, εκφράζοντας την επιθυμία του να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στη χώρα, ώστε να έχουν ένα καλύτερο μέλλον οι πολίτες της.

Χαρακτηριστικά, ο Μαραντόνα τόνισε: “Το τέλος αυτού του χρόνου με βρίσκει λίγο αδύναμο. Συνεχίζω όμως, γιατί έτσι μου έμαθαν οι γονείς μου. Θέλω η Αργεντινή να αλλάξει. Να έχουν όλοι οι Αργεντινοί να φάνε. Μιλάω από την καρδιά μου. Ελπίζω ο Θεός να μας φέρει ένα καινούργιο που θέλουμε όλοι οι Αργεντίνοι. Είμαι Αργεντινός!”.

Το σχετικό βίντεο:
 
Γράψτε το σχόλιο σας...
26/03/2019 • 08:08

Ο ανταγωνισμός μπορεί να φέρει ανατροπές σε Βοσνία, Νορβηγία και Σκωτία

Το προβάδισμα της έδρας σε Βοσνίας και Νορβηγία δεν σημαίνει πως θα φέρει τόσο εύκολα το αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους. Καλές ιδέες παραγωγικότητας παίρνουμε απόψε από τα δύο ματς της Σκωτσέζικης Τσάμπιονσιπ