Αυτή ήταν αντίδραση!

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για τη νίκη 3-0 του Παναθηναϊκού στα Ιωάννινα και την αντίδραση των «πράσινων», μετά τον αποκλεισμό τους από το κύπελλο Ελλάδος.

Ένας αποκλεισμός στοιχίζει, ιδιαίτερα όταν το Κύπελλο είναι ο μεγαλύτερος σου στόχος. Όμως ο Παναθηναϊκός κατάφερε μέσα σε λίγες ημέρες από την πικρή βραδιά στο Περιστέρι να αντιδράσει και έδειξε χαρακτήρα στα Γιάννινα. 

Οι Πράσινοι ήταν στους “Ζωσιμάδες” η ομάδα που …έπρεπε να είναι και λίγες ημέρες νωρίτερα στον “τελικό” με τον Ατρόμητο. Είχαν πάθος και ενέργεια στο παιχνίδι τους και όπως είπε και ο προπονητής τους, έκαναν εμφάνιση ανάλογη με τις προσδοκίες του κόσμου τους.

Ακόμα και όταν το Τριφύλλι έμεινε με δέκα παίκτες για ένα και …κάτι ημίχρονο μετά την αποβολή του Ζέκα, η απουσία του Πορτογάλου χαφ δεν φάνηκε στο παιχνίδι. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού αγωνίστηκαν με εγωισμό και για τον αρχηγό τους και έφυγαν από το γήπεδο με μια νίκη σημαντική για την ψυχολογία της ομάδας τους. 

Το ματς κρίθηκε ξεκάθαρα στο τακτικό κομμάτι και εκεί ο Αντρέα Στραματσόνι έκανε καλή δουλειά. Ο Ιταλός τούτη τη φορά έκανε σωστές επιλογές προσώπων στην ενδεκάδα και στις αλλαγές του και δικαιώθηκε. Δεν είναι μικρό πράγμα να αφήνεις εκτός αγώνα τον Εσιέν, ενώ ρίσκο ήταν τόσο η παρουσία του Λουντ στο βασικό σχήμα, όσο και ο αποκλεισμός του Βιγιαφάνιες από την αποστολή. 

Ο Στραματσόνι έπεσε μέσα σε …όλα. Είδε τον Φινλανδό χαφ να πραγματοποιεί την καλύτερη του εμφάνιση στο Τριφύλλι, ενώ η τοποθέτηση του Βλαχοδήμου στο αριστερό άκρο της επίθεσης έδωσε “φρεσκάδα” και ταχύτητα στη γραμμή κρούσης. 

Παράλληλα η αλλαγή του Κλωναρίδη άλλαξε όλο το παιχνίδι, αφού ο ομογενής επιθετικός από τη στιγμή που μπήκε στον αγώνα έκανε … άνω κάτω την άμυνα του ΠΑΣ και έπαιξε σημαντικότατο ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος με τις δύο ασίστ στον Μπεργκ, αλλά και με τη γενικότερη θετική παρουσία του στο ματς. 

Καθοριστικές οι επεμβάσεις του Στιλ, εξαιρετικό παιχνίδι από Τελάντερ και Κουτρουμπή, πολλές οι βοήθειες που έδωσε ο Πράνιτς,  αρκετά τρεξίματα από τον Αμπέντ και ιδιαίτερα ευχάριστο μαντάτο για τον Στραματσόνι η δυναμική επιστροφή του Μάρκους Μπεργκ στο σκοράρισμα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.