«Δεν είναι το ματς της χρονιάς»

Ο Κωστένογλου μίλησε στους παίκτες της ΑΕΚ για το ντέρμπι κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Ο Κωστένογλου μίλησε στους παίκτες της ΑΕΚ για το ντέρμπι κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Να αφήσουν πίσω τους το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στην Ξάνθη και να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για το ντέρμπι κυπέλλου της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ζήτησε ο Νίκος Κωστένογλου από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Ο τεχνικός του δικεφάλου πάντως για να τους αποφορτίσει από το κλίμα που είναι λογικό να έχει δημιουργηθεί λόγω της κρισιμότητας του ματς, τους ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων ότι «δεν είναι το ματς της χρονιάς όπως το παρουσιάζουν κάποιοι. Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για εμάς, αφού το κύπελλο αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους μας, αλλά δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι ένα ακόμα ματς. Οφείλουμε να δείξουμε την ίδια σοβαρότητα που δείχνουμε σε κάθε αγώνα, να πάμε στην Τούμπα και να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Σε ότι αφορά στο έμβασμα της Ουέφα, το οποίο έφτασε στο ταμείο της ΠΑΕ στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας, ο Νίκος Κωστένογλου ενημέρωσε τους παίκτες του δικεφάλου ότι «με πληροφόρησαν από τη διοίκηση ότι μέσα στη βδομάδα θα δείτε χρήματα στους λογαριασμούς σας».

Δυσαρέσκεια για τις δηλώσεις Παππά

Η συνέντευξη του κ. Πέτρου Παππά στην εφημερίδα «Τα Νέα», στην οποία μεταξύ άλλων υποστηρίζεται από τον πρώην μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ότι «οι παίκτες της ΑΕΚ είναι πληρωμένοι για την περίοδο 2010/11», προκάλεσε τη δυσαρέσκεια όσων ποδοσφαιριστών της Ένωσης ενημερώθηκαν για το περιεχόμενό της. Αυτό που έλεγαν οι άσσοι του δικεφάλου σε μεταξύ τους συζητήσεις είναι ότι δεν ξέρουν αν και πόσα χρήματα έχει δώσει ο κ. Παππάς μέχρι τώρα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τους οφείλονται χρήματα και από την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.