Σενάρια για Σκόκο

14/12/2010 • 14:32
Σενάρια για Σκόκο
  • shares

Δημοσίευμα της Diarioshow τονίζει πως η αργεντίνικη ομάδα μελετάει σοβαρά την περίπτωση του μεσοεπιθετικού της ΑΕΚ και πως δεν αποκλείεται να καταθέσει άμεσα πρόταση για την απόκτησή του. Στη λίστα με τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους της Ρίβερ, βρίσκονται και τα ονόματα των Ράφαελ Μούρα, Μάριο Μπολάτι και Αντρές Ντ' Αλεσάντρο.

Ο Σκόκο ανανέωσε προσφατα την συνεργασία του με την Ένωση και δύσκολα θα αποφασίσει να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη, αφού έχει θέσει ως προτεραιότητά του τη μετεγγραφή σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η διοίκηση της Ρίβερ είναι έτοιμη να ξοδέψει τουλάχιστον τέσσερα εκατομμύρια ευρώ για την ενίσχυση της ομάδας στη θέση του μεσοεπιθετικού, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια πως τα χρήματα αυτά θα κατατεθούν για την απόκτηση του Σκόκο.

Γράψτε το σχόλιο σας...
16/11/2018 • 08:00

Δυνατά παιχνίδια σε Ρόττερνταμ και Λας Πάλμας

Η Ολλανδία υποδέχεται τη Γαλλία στο Ρότερνταμ. Το κίνητρο είναι για τους "Οράνιε" όμως οι πρωταθλητές κόσμου δεν πρόκειται να παίξουν αδιάφορα. Αμφίρροπες αναμετρήσεις περιμένουμε στο Λουβεν και το Λας Πάλμας

14/11/2018 • 10:51