Σενάρια για Σκόκο

14/12/2010 • 14:32
Σενάρια για Σκόκο
  • shares

Δημοσίευμα της Diarioshow τονίζει πως η αργεντίνικη ομάδα μελετάει σοβαρά την περίπτωση του μεσοεπιθετικού της ΑΕΚ και πως δεν αποκλείεται να καταθέσει άμεσα πρόταση για την απόκτησή του. Στη λίστα με τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους της Ρίβερ, βρίσκονται και τα ονόματα των Ράφαελ Μούρα, Μάριο Μπολάτι και Αντρές Ντ' Αλεσάντρο.

Ο Σκόκο ανανέωσε προσφατα την συνεργασία του με την Ένωση και δύσκολα θα αποφασίσει να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη, αφού έχει θέσει ως προτεραιότητά του τη μετεγγραφή σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η διοίκηση της Ρίβερ είναι έτοιμη να ξοδέψει τουλάχιστον τέσσερα εκατομμύρια ευρώ για την ενίσχυση της ομάδας στη θέση του μεσοεπιθετικού, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια πως τα χρήματα αυτά θα κατατεθούν για την απόκτηση του Σκόκο.

Γράψτε το σχόλιο σας...
24/09/2018 • 08:08

Το γόητρο δίνει ρυθμό απόψε στο Γκέτεμποργκ

H Χάκεν και η Γκέτεμποργκ δεν διεκδικούν κάτι έτσι όπως απέχουν από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας τους όμως από μόνο του το τοπικό ντέρμπι διαθέτει τα στοιχεία για την προοπτική μιας θεαματικής εικόνας.

19/09/2018 • 10:52