Ο Καντέ αρνήθηκε να φοροδιαφύγει

Ο Ενγκολό Καντέ αρνήθηκε να συμμετάσχει σε πιθανή φοροαποφυγή για τις αμοιβές του από την Τσέλσι, σύμφωνα με διαρροές των Football Leaks.

Ο Ενγκολό Καντέ αρνήθηκε να συμμετάσχει σε πιθανή φοροαποφυγή για τις αμοιβές του από την Τσέλσι, σύμφωνα με διαρροές των Football Leaks.

Η γαλλική ιστοσελίδα Mediapart που έχει στα χέρια της μέρος των εγγράφων που αποκαλύπτουν παρασκήνια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, αναφέρει ότι το 2016, λίγο πριν τη μετακόμιση του Γάλλου μέσου από την Λέστερ στην Τσέλσι, οι Λονδρέζοι πρότειναν στον παίκτη να πληρώνουν μέρος του μισθού του μέσω offshore εταιρίας στον φορολογικό παράδεισο του Αγγλονορμανδικού νησιού Τζέρσεϊ.

Μάλιστα, ο Καντέ ή η εκπρόσωποί του, ίδρυσαν και σχετική ευκαιρία με αυτό τον σκοπό (NK Promotions) στην συγκεκριμένη τοποθεσία, όπως όμως αποκαλύπτουν τα έγγραφα, ο Γάλλος αρνήθηκε τελικά να συμμετάσχει σε κάτι τέτοιο, καθώς δεν θέλησε να ρισκάρει την φήμη του.

«Ο Ενγκολό είναι αρνητικός, θέλει έναν απλό μισθό. Έχοντας διαβάσει αρκετές αναφορές στον Τύπο για διώξεις φοροδιαφυγής εναντίον ομάδων και παικτών, ανησυχεί ότι αυτό που του έχει προταθεί μπορεί να προκαλέσει υποψίες από τις φορολογικές αρχές και δεν θέλει να το ρισκάρει», τόνισε σε e – mail του προς την Τσέλσι ένας από τους λογιστές του παίκτη.

Η είδηση, τέθηκε υπ΄ όψιν του συμπαίκτη του Καντέ στην Εθνική Γαλλίας, Μπλεζ Ματουιντί σε συνέντευξη Τύπου εν’ όψει του αγώνα με την Ολλανδία, με τον μέσο της Γιουβέντους να τονίζει:

«Δεν μου κάνει εντύπωση. Απλά είναι ο εαυτός του. Όλα είναι τέλεια με αυτόν, δεν είναι κλέφτης, μόνο λίγο όταν παίζουμε χαρτιά»!

  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.