«Όνειρο για τους περισσότερους η Πρέμιερ Λιγκ!»

Ο Κρίστιαν Πόύλισιτς, έδειξε δείγματα του μεγάλου ταλέντου του, στο φιλικό της Αγγλίας με τις ΗΠΑ, παρά την ήττα της ομάδας του με σκορ 3-0.

Ο Κρίστιαν Πόύλισιτς, έδειξε δείγματα του μεγάλου ταλέντου του, στο φιλικό της Αγγλίας με τις ΗΠΑ, παρά την ήττα της ομάδας του με σκορ 3-0.
Ο άσος της Ντόρτμουντ ήταν στο «μλοκάκι» πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων, άνθρωποι των οποίων παρακολούθησαν αυτό το φιλικό στο Γουέμπλεϊ.  Μάλιστα η Ντόρτμουντ φαίνεται να θέλει την επιτάχυνση  των συνομιλιών για την πώληση του παίκτη. 

Εδώ ο Πούλισιτς σκοράρει σε ηλικία 17 ετών και 212 ημερών, με την φανέλα των ΗΠΑ

Σύμφωνα με τα αγγλικά μέσα η Τσέλσι είναι διατεθειμένη να δώσει σχεδόν 80.000.000 ευρώ για την απόκτηση του 20χρονου μεσοεπιθετικού. 
Οι «μπλε» απειλούνται με απαγόρευση μεταγραφών λόγω της παράνομης απόκτησης ανήλικων παικτών. Μάλιστα υπήρξαν δημοσιεύματα τις προηγούμενες ημέρες ότι η FIFA έχει προτείνει ποινή απαγόρευσης μεταγραφών για τέσσερις μεταγραφικές περιόδους (δύο χρόνια)!

Οι Λονδρέζοι λοιπόν πιθανότατα  θα ήθελαν να ξεκινήσουν μια προσπάθεια απόκτησης του Πούλισιτς στις αρχές Ιανουαρίου για να ενισχύσουν την ομάδα τους πριν από την πιθανή επιβολή τέτοιων κυρώσεων. Η Mail μάλιστα «προχωράει» κι άλλο το θέμα, τονίζοντας ότι η Τσέλσι έχει το προβάδισμα, έναντι της Λίβερπουλ και της Τότεναμ που επίσης θέλουν τον παίκτη.
Το τίμημα θα μπορούσε να μειωθεί από το παραπάνω ποσό, αν ο Αμερικανός μεσοεπιθετικός, χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα της γερμανικής ομάδας.

Η εμφανίσεις του Τζέιντον Σάντσες, πρόσθεσαν ισχυρό ανταγωνισμό στη θέση αυτή για τον Πούλισιτς και έφεραν προβληματισμό στον Λουσιάν Φαβρ για τον ποιον θα χρησιμοποιεί. 

«Η Αγγλία και η Πρέμιερ Λιγκ, είναι ένα όνειρο για πολλά παιδιά όταν αρχίζουν να παίζουν ποδόσφαιρο, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο κάποια μέρα δεν θα παίξω εδώ», δήλωσε ο Πούλισιτς πριν από την έναρξη του φιλικού με την Αγγλία. 
«Κάνουμε μια σπουδαία χρονιά στην Ντόρτμουντ και απολαμβάνω κάθε στιγμή στην ομάδα … Τότε όταν έρθει η ώρα να μιλήσω για το μέλλον μου, τότε μπορεί να συμβούν αυτά τα πράγματα».

Παρά την μειωμένη φέτος συμμετοχή του, ο 20χρονος μεσοεπιθετικός, μετράει τρία γκολ και τέσσερις ασίστ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.