Λάσο: “Σπανούλης και Γκος μας σκότωσαν”

Η Ρεάλ άργησε να μπει στο κλίμα του αγώνα, και αυτό ήταν τελικά που της στέρησε τη νίκη στο ΣΕΦ, σύμφωνα με όσα είπε ο Πάμπλο Λάσο.

Η Ρεάλ άργησε να μπει στο κλίμα του αγώνα, και αυτό ήταν τελικά που της στέρησε τη νίκη στο ΣΕΦ, σύμφωνα με όσα είπε ο Πάμπλο Λάσο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Ήταν δύο ματς σε ένα. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολλά λάθη στην άμυνα, ο Σπανούλης και ο Γκος μάς σκότωσαν και είχαν τον έλεγχο του αγώνα. Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα πήγαν πολύ καλύτερα αμυντικά και επιθετικά, ανεβάσαμε τα ποσοστά μας, αλλά χάσαμε πολλές βολές. Νομίζω πως αργήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι και το πληρώσαμε.

Ο Ολυμπιακός είναι πάντα ανταγωνιστικός. Αλλάζει κάποια πράγματα, με νέο προπονητή, παίκτες και πρόσωπα. Έχω μεγάλο σεβασμό για τον Ολυμπιακό. Έχουμε δώσει μεγάλες μάχες όλα αυτά τα χρόνια. Ξέραμε πως για να κερδίσουμε έπρεπε να κάνουμε πολλά καλά πράγματα και δεν το κάναμε. Πάντα προσπαθούσαμε να επιστρέψουμε στο ματς. Μας έλειψαν κάποιοι παίκτες, αλλά δεν είναι δικαιολογία. Ο Ολυμπιακός παραμένει δυνατή ομάδα, με εξαιρετικό προπονητή και παίκτες, τον σέβομαι πάντα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.