Διπρόσωπη και ισόπαλη η Μίλαν (video)

Η Μίλαν παρουσίασε δύο πρόσωπα και έμεινε σε εντός έδρας 0-0 απέναντι στην Τορίνο στο Σαν Σίρο για την 15η αγωνιστική. Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι για ένα ημίχρονο και μοιραίος ο Κουτρόνε στο τέλος.

Η Τορίνο ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και είχε τρεις κλασσικές ευκαιρίες και δύο εξαιρετικές επεμβάσεις του Ντοναρούμα με τις οποίες κράτησε το μηδέν.

Στο 5’ με κεφαλιά του Φάλκε και στο 41 με εκτέλεση του Μπελότι, ο Ντοναρούμα δεν επέτρεψε στην Τορίνο να πάρει προβάδισμα, ενώ ο Μπελότι είχε μια ακόμη σημαντική στιγμή στο 17’ όταν μετά από σέντρα του Ρινκόν αστόχησε από το ύψος της μικρής περιοχής.
Η Μίλαν απάντησε με σουτ του Κουτρόνε και επέμβαση του Σιρίγκου σε κόρνερ και με άστοχο σουτ του Σούσο από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μίλαν ήταν καλύτερη. Ο Μπακαγιόκο είχε κεφαλιά πάνω στον Ίτσο και σημαντική ευκαιρία για γκολ στο 68’ ενώ ο Ιγκουαίν σταμάτησε στον Σιρίγκου στο 75’. Ο Σούσο δημιούργησε αρκετά αλλά δεν εκτελούσε καλά, με ένα ακόμη άστοχο σουτ στο 81ο λεπτό. Η σημαντικότερη ευκαιρία του αγώνα ήρθε για τους «ροσονέρι» στο 87ο λεπτό με τον Κουτρόνε να στέλνει τη μπάλα άουτ με σουτ από την καρδιά της περιοχής.

Μίλαν: Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Αμπάτε, Ζαπάτα, Ροντρίγκες, Μπακαγιόκο, Κεσί, Σούσο, Τσαλχάνογλου (71’ Καστιγέχο), Ιγκουαίν, Κουτρόνε.

Τορίνο: Σιρίγκου, Ίτσο, Ενκουλού, Τζίτζι, Εϊνα,Μεϊτέ, Ρινκόν, Μπασέλι (81’ Λούκιτς), Ανσάλντι (90’ Μπερενγκέρ), Μπελότι, Φαλκέ (69’ Ζάζα)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.