Από το “Deadpool” και το “Get Out” οι νέες προσθήκες του “The Twilight Zone”

Πλησιάζει η πρεμιέρα!Δύο νέες προσθήκες αποκτά το reboot του "The Twilight Zone", σύμφωνα με το...

Πλησιάζει η πρεμιέρα!

Δύο νέες προσθήκες αποκτά το reboot του “The Twilight Zone”, σύμφωνα με το Deadline. Ο λόγος για τις Zazie Beetz και Betty Gabriel, οι οποίες θα κατέχουν άγνωστους μέχρι στιγμής ρόλους.

Ο Jordan Peele θα αναλάβει και επίσημα το τιμόνι του, ως οικοδεσπότης και αφηγητής. Μαζί με του θα δούμε επίσης τους Seth Rogen, Ike Barinholtz, John Cho, Taissa Farmiga, Ginnifer Goodwin, Greg Kinnear, Luke Kirby, Sanaa Lathan, Kumail Nanjiani, Adam Scott, Rhea Seehorn, Alison Tolman, Jacob Tremblay, Jessica Williams, DeWanda Wise και Steven Yeun.

Η Beetz είναι γνωστή μέσα από το πρόσφατο “Deadpool 2” ενώ στο παρελθόν την έχουμε δει στην σειρά του FX, “Atlanta”. Αναμένουμε να την δούμε στην ταινία του Todd Phillips, “Joker”, πλάι στον Joaquin Phoenix. Η Gabriel κατείχε ρόλο στα “Experimenter” (2015), “The Purge: Election Year” (2016), “Westworld” (2018), αλλά και στο Οσκαρικό “Get Out” (2017).

Οι Zazie Beetz και Betty Gabriel

Η αρχική σειρά “The Twilight Zone” μετέδωσε το πρώτο της επεισόδιο στις 2 Οκτωβρίου 1959 στο CBS κι έτρεχε με νέα επεισόδια μέχρι το 1964, τα οποία ήταν είτε φαντασίας, είτε sci-fi, θρίλερ, τρόμου, είτε ψυχολογικά θρίλερ, που πάντα είχαν ανατροπή ή μακάβριο τέλος κι άφηναν τον θεατή με κάποιο ηθικό δίλημμα ή μάθημα. Η επιτυχία της σειράς οδήγησε σε ταινία τη δεκαετία του ’80, τηλεταινία το ’90 και μια ραδιοφωνική σειρά (2002-2012). Η πρώτη αναβίωσή της ήρθε το 1985 και κράτησε για τέσσερα χρόνια και η δεύτερη τη σεζόν 2002 με 2003. Έκτοτε, η σειρά βρίσκεται πάντα στις τοπ καλύτερες τηλεοπτικές δημιουργίες, ενώ έχει κερδίσει τόσο το τηλεοπτικό όσο και το λογοτεχνικό κοινό, μιας και μεταφέρθηκαν πολλά διάσημα διηγήματα από τη λογοτεχνική σκηνή φαντασίας και τρόμου. Αν είστε λοιπόν θαυμαστής των σύντομων ιστοριών, των ανεξήγητων και του μυστηρίου, τότε… καλώς ήρθατε στη Ζώνη του Λυκόφωτος.

Το CBS στο τέλος του 2017 ανακοίνωσε πως, η σειρά-ανθολογία επιστημονικής φαντασίας θα επανέλθει σε συνεργασία με την Monkeypaw Productions του Peele και την Genre Films του Simon Kinberg. Οι δύο τους θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί, πλάι στους Win Rosenfeld, Audrey Chon, Glen Morgan, Carol Serling, Rick Berg και Greg Yaitanes.

Το σύγχρονο “The Twilight Zone” θα ξεκινήσει στις 1 Απριλίου με δύο επεισόδια, ενώ το τρίτο επεισόδιο θα παιχτεί στις 11 Απριλίου. Μην ξεχάσετε να δείτε το trailer και την επίσημη αφίσα της σειράς και να μας πείτε στα σχόλια αν ανυπομονείτε και εσείς όσο και εμείς για το reboot.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.