Κίτσιου: «Χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ» (pic)

Προέρχεται από τα «σπλάχνα» της ομάδας, τη γνωρίζει όσο λίγοι, πρόσφερε τις υπηρεσίες του σ’ αυτήν από μικρή ηλικία μέχρι και πρόσφατα, όμως το παρόν τον βρίσκει λίγο μακριά και πιο συγκεκριμένα στην Τουρκία, όπου κι αγωνίζεται ως δανεικός στην Ανκαραγκουτσού

Προέρχεται από τα «σπλάχνα» της ομάδας, τη γνωρίζει όσο λίγοι, πρόσφερε τις υπηρεσίες του σ’ αυτήν από μικρή ηλικία μέχρι και πρόσφατα, όμως το παρόν τον βρίσκει λίγο μακριά και πιο συγκεκριμένα στην Τουρκία, όπου κι αγωνίζεται ως δανεικός στην Ανκαραγκουτσού. Ο Στέλιος Κίτσιου, πέρασε το Αιγαίο με κατεύθυνση τη γείτονα χώρα στις αρχές του χρόνου κι οι εντυπώσεις που έχει προκαλέσει είναι θετικές, σε βαθμό οι άνθρωποι της τουρκικής ομάδας, να εξετάζουν το ενδεχόμενο της περαιτέρω παραμονής του και μετά το πέρας του εξάμηνου δανεισμού του. Ο δεξιός οπισθοφύλακας του «Δικεφάλου» σε συνέντευξη που έδωσε σε μεγάλη τουρκική εφημερίδα μίλησε γι’ αυτήν του την εμπειρία: «Η Τουρκία ήταν κάτι διαφορετικό για μένα και ήθελα να το δοκιμάσω. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Περνάω πολύ καλά. Δε βλέπω ιδιαίτερες διαφορές με την Ελλάδα. Ο κόσμος στην Τουρκία είναι πολύ φιλικός. Νιώθω πολύ άνετα εδώ, όλοι μου φέρονται πολύ καλά. Η Τουρκία και η Ελλάδα έχουν ανάλογες κουλτούρες. Ο τρόπος ζωής είναι πάνω κάτω ο ίδιος».
Εν συνεχεία, μίλησε για το τί τον έκανε να μετακινηθεί εκεί: «Στον ΠΑΟΚ δεν είχα πολλές ευκαιρίες για να παίξω. Στο Βέλγιο είχα βρει χώρο και χρόνο, αλλά μετά επέστρεψα. Τώρα, στην Ανκαραγκουτσού αισθάνομαι καλά. Είμαι εδώ για να παίζω. Πριν να έρθω εδώ, ήξερα μόνο το όνομα της ομάδας. Δεν ήξερα πολλά. Αλλά αφού ήρθα, έμαθα σταδιακά τα πάντα. Ο κόσμος της ομάδας, έχει πολλά κοινά με τους Έλληνες φιλάθλους. Ο κόσμος της ομάδας στηρίζει με κάθε τρόπο την ομάδα».
Όσο για το στόχο της ομάδας του αλλά και τον δικό του: «Παλεύουμε για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Το μόνο που με απασχολεί αυτή τη στιγμή, είναι η παραμονή της ομάδας στην 1η κατηγορία. Μετά θα σκεφτούμε τα υπόλοιπα. Πρώτα από όλα, δεν θέλω να σκέφτομαι ότι μπορεί η ομάδα να υποβιβαστεί, αυτό είναι το πιο σημαντικό για όλους μας και πιστεύω ότι θα το καταφέρουμε».
Και κατέληξε:
«Μου αρέσει να ανεβαίνω και στην επίθεση, να παίρνω πρωτοβουλίες και να παίζω πιο επιθετικά. Μου αρέσει η επίθεση, αλλά πρώτα από όλα είμαι αμυντικός. Νομίζω ότι έχουμε δέσει καλά σαν σύνολο κι έχουμε φτιάξει μία καλή ομάδα. Έχουμε αναπτύξει μία καλή επικοινωνία εντός κι εκτός γηπέδου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.