To Sekiro: Shadows Die Twice κυκλοφορεί σήμερα

“Δεν είναι γραφτό σου να πεθάνεις ακόμα”Οι παίκτες ανά την υφήλιο μπορούν από σήμερα να ξεκινήσουν...

“Δεν είναι γραφτό σου να πεθάνεις ακόμα”

Οι παίκτες ανά την υφήλιο μπορούν από σήμερα να ξεκινήσουν μια αξέχαστη περιπέτεια, στην οποία ο θάνατος των αντιπάλων τους είναι ο καλύτερος σύμμαχος στο πολυαναμενόμενο videogame Sekiro: Shadows Die Twice. H νέα δημιουργία του Hidetaka Miyazaki της FromSoftware (Dark Souls και Bloodborne), Sekiro: Shadows Die Twice είναι διαθέσιμη σήμερα και εισάγει τους παίκτες σε έναν υπέροχο σκοτεινό κόσμο γεμάτο βάναυσους εχθρούς, έντονες ξιφομαχίες και γοητευτικό vertical exploration! To παιχνίδι διατίθεται στα PlayStation 4 και PlayStation 4 Pro, στην οικογένεια κονσολών Xbox One της Microsoft συμπεριλαμβανομένου του Xbox One X και στα PC μέσω του Steam.

Οι παίκτες θα ανακαλύψουν μια πρωτοποριακή gaming εμπειρία στο Sekiro: Shadows Die Twice αναλαμβάνοντας τον ρόλο ενός “one-armed wolf”. O πρωταγωνιστής του παιχνιδιού καλείται να χρησιμοποιήσει το shinobi προσθετικό χέρι του για να αποκαταστήσει την τιμή του, να σώσει τον αφέντη του, ο οποίος είναι γνωστός ως The Divine Heir, και να πάρει την εκδίκησή του με κάθε κόστος.

Το Sekiro: Shadows Die Twice ανταμείβει τους παίκτες που θα εξερευνήσουν το περιβάλλον, καθώς θα εντοπίσουν νέα αντικείμενα, θα συνομιλήσουν με διάφορους χαρακτήρες, θα αντιμετωπίσουν “κρυφές” προκλήσεις και θα ανακαλύψουν το πλούσιο lore του παιχνιδιού.Το Sekiro: Shadows Die Twich λαμβάνει χώρα στην Ιαπωνία κατά την περίοδο Sengoku και απεικονίζει την τεράστια αυτή μάχη από την οπτική ενός μοναχικού, μονόχειρα shinobi. Τα “μαραμένα” και κατεστραμμένα τοπία σε συνδυασμό με την ζωηρή παλέτα χρωμάτων δημιουργούν ένα gaming κόσμο, ο οποίος είναι πιστός στο στυλ της FromSoftware, βάση του οποίου ο παίκτης βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά από το θάνατο. “Ελπίζουμε ότι οι νέοι και βετεράνοι παίκτες θα απολαύσουν το ταξίδι αυτού του shinobi, το οποίο είναι γεμάτο από έντονες και δυναμικές μάχες”, δήλωσε ο Hidetaka Miyazaki, πρόεδρος της From Software και υπεύθυνος παραγωγής του Sekiro: Shadows Die Twice.

Η κυκλοφορία της Activision, θυγατρική της Activision Blizzard, Inc. (NASDAQ: ATVI), μένει πιστή στην κληρονομιά της FromSoftware, προσφέροντας challenging αλλά rewarding gameplay, με ένα μοναδικό σύστημα μάχης που δίνει έμφαση στην υπομονή, στην τεχνική και στην δημιουργικότητα. Οι παίκτης θα εντρυφήσουν στο posture system, το οποίο εστιάζει στον εξοστρακισμό των εχθρικών επιθέσεων. Το shinobi προσθετικό χέρι, μπορεί να εξοπλιστεί με διάφορα attachments, όπως grappling hook, loaded axe και flame vent, δίνοντας μια ακόμη διάσταση στο gameplay, επιτρέποντάς στους παίκτες να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες των αντιπάλων τους.

Τo Sekiro: Shadows Die Twice είναι διαθέσιμο από σήμερα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.SekiroTheGame.com και ακολουθήστε @SekiroTheGame στα Twitter, Instagram και Facebook.


Δελτίο τύπου IGE S.A.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.