Στο χείλος του γκρεμού η Ιντεπεντιέντε

05/12/2012 • 21:02
Στο χείλος του γκρεμού η Ιντεπεντιέντε
  • shares
Η κατάσταση στην Ιντεπεντιέντε έχει φτάσει στο απροχώρητο. Τα οικονομικά προβλήματα του ιστορικού συλλόγου της Αβεγιανέδα σε συνδυασμό με τα πολλά αρνητικά αποτελέσματα την έχουν φέρει στο. χείλος του γκρεμού.
 
Μάλιστα, έξω από το προπονητικό κέντρο των «κόκκινων διαβόλων» οι οπαδοί θέλοντας να διαμαρτυρηθούν για την άσχημη πορεία της ομάδας τους ανάρτησαν πανό, στα οποία μεταξύ άλλων τόνιζαν ότι δεν μπορούν να δεχθούν το ενδεχόμενο να υποβιβαστεί η ομάδα τους στη Β' κατηγορία.
 
Μια κίνηση, με την οποία ευελπιστούν να αφυπνίσουν τους «Ανεξάρτητους». «Παίκτες, ο καρκίνος δεν πρόκειται να μας σκοτώσει. Αν όμως υποβιβαστούμε, θα πεθάνουμε από θλίψη» ανέφερε χαρακτηριστικά τεράστιο πανό.
 
Η Ιντεπεντιέντε μετράει 8 αγώνες δίχως νίκης (6 πρωτάθλημα, 2 Σουδαμερικάνα), αποτελέσματα που την έχουν φέρει στη 18η θέση της ειδικής βαθμολογίας του υποβιβασμού. Θυμίζουμε ότι από το φετινό πρωτάθλημα, δεν υπάρχει η διαδικασία των μπαράζ παραμονής, αλλά υποβιβάζονται αυτομάτως οι τρεις τελευταίες της ειδικής βαθμολογίας.
Γράψτε το σχόλιο σας...
22/01/2019 • 07:11