Ο Μπέκαμ έβαλε στον στόχαστρό του τον Μπέιλ

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φέρεται να έχει θέσει ως πρώτο στόχο της ομάδα που φτιάχνει στο Μαϊμάι, τον Γκάρεθ Μπέιλ, τον οποίο θα προσπαθήσει να αποκτήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Θωμάς Ναλμπάντης
15/09/2019 • 06:55
Ο Γκάρεθ Μπέιλ
  • shares
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φέρεται να έχει θέσει ως πρώτο στόχο της ομάδα που φτιάχνει στο Μαϊμάι, τον Γκάρεθ Μπέιλ, τον οποίο θα προσπαθήσει να αποκτήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου, ο ισχυρός άνδρας της Ίντερ Μαϊάμι φέρεται διατεθειμένος να απαλλάξει τον Ζινεντίν Ζιντάν από τον Ουαλό μέσο, καθώς ετοιμάζει πρόταση για την απόκτησή του.

Παράλληλα, ο Μπέκαμ θα προσπαθήσει να πείσει τον Μπέιλ να μετακομίσει στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, παρά τις αρχικές αντιρρήσεις του παίκτη. Η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης από την πλευρά της είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη, τον οποίο σκόπευε να προσφέρει ως έμψυχο αντάλλαγμα, σε κάποια μελλοντική μετεγγραφή. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
16/10/2019 • 10:12

Δοκιμασία κορυφής στην Φουεναλαμπράδα

Με όποιο θετικό αποτέλεσμα η Σαραγόσα μένει απόψε μόνη στην 2η θέση της Segunda División. Δεν θα είναι εύκολο στην Φουεναλαμπράδα ΄όπου η γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι εντός έδρας σε επίσημα παιχνίδια εδώ και ένα χρόνο