Με αλλαγές αλλά για τη νίκη

Η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΟΚ, όπου αναμένεται να παραταχθεί με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της (19:00 Novasports3HD).

Η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΟΚ, όπου αναμένεται να παραταχθεί με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της (19:00 Novasports3HD). Οι “κιτρινόμαυροι” ταξίδεψαν στην Κέρκυρα χωρίς τους Βράνιες, Χουλτ, Τσιγκρίνσκι, Κονέ, Χριστοδουλόπουλο και Αραούχο. 

Ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής, σε ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν στα τελευταία ματς της Ένωσης, φρεσκάροντας παράλληλα και την ενδεκάδα του. Ο Ισπανός τεχνικός ζήτησε από τους “κιτρινόμαυρους” σοβαρότητα και στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, παρά την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος. 

Η ΑΕΚ αναμένεται να παραταχθεί με τον Τσιντώτα στην εστία και τους Τζανετόπουλο και Λαμπρόπουλο στο κέντρο της άμυνας. Οι Μπακάκης και Λόπες θα είναι οι δυο μπακ, με τους Μοράν και Γαλανόπουλο να αποτελούν το δίδυμο των κεντρικών μέσων. Οι Κλωναρίδης, Γκάλο και Μασούντ, αναμένεται να είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Γιακουμάκη στην κορυφή της επίθεσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.