Στηρίζει Μάνα η διοίκηση

Η διοίκηση της Καλαμάτας στηρίζει τον Έλβιο Μάνα διαψεύδοντας ότι υπάρχει θέμα λύσης της συνεργασίας μαζί του μετά και την ευρεία σε έκταση ήττα από τον Πανηλειακό.

Η διοίκηση της Καλαμάτας στηρίζει τον Έλβιο Μάνα διαψεύδοντας ότι υπάρχει θέμα λύσης της συνεργασίας μαζί του μετά και την ευρεία σε έκταση ήττα από τον Πανηλειακό.

Αυτό κατέστησε σαφές ο αντιπρόεδρος της μεσσηνιακής ΠΑΕ, Βασίλης Μουζάκης, ο οποίος με δηλώσεις του στην έγκυρη ιστοσελίδα «sportstonoto», σημείωσε: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον προπονητή της ομάδας μας. Ο Έλβιο Μάννα συνεχίζει κανονικά στην τεχνική ηγεσία και αυτό είναι ξεκάθαρο. Ή ήττα από τον Πανηλειακό ήταν όντως πολύ βαριά, όμως οφείλεται κυρίως στην ατυχία και στην άσχημη μέρα που βρέθηκαν κάποιοι βασικοί και αναντικατάστατοι ποδοσφαιριστές μας».

Και ο Μουζάκης συμπλήρωσε: «Πέρα από τον Έλβιο στηρίζουμε όλοι μας φυσικά και τον Σωκράτη Κοψαχείλη. Βρέθηκε απλά και μόνο σε πολύ άσχημη μέρα και τίποτα περισσότερο. Η ιστορία του είναι γνωστή στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην Καλαμάτα, είναι και αυτός δικό μας παιδί, του έχουμε πάντα απόλυτη εμπιστοσύνη και είμαστε σίγουροι πως αυτή ήταν απλά μία άτυχη, άσχημη παρένθεση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.