Η Σαλαντούχα μετά τη Βαρκελώνη θέλει το χρυσό σε ευρωπαϊκό και στο Ελσίνκι

Η Όλγα Σαλαντούχα είναι αποφασισμένη να υπερασπιστεί τον τίτλο της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, το οποίο θα διεξαχθεί 27 Ιουνίου με 1 Ιουλίου στο Ελσίνκι.

Η Όλγα Σαλαντούχα είναι αποφασισμένη να υπερασπιστεί τον τίτλο της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, το οποίο θα διεξαχθεί 27 Ιουνίου με 1 Ιουλίου στο Ελσίνκι. Η Ουκρανή άλτρια, που είναι και παγκόσμια πρωταθλήτρια στο τριπλούν (2011 Νταεγού), θέλει να υπερασπιστεί το στέμμα της στη φιλανδική πρωτεύουσα, που είχε κερδίσει το 2010 στο ευρωπαϊκό της Βαρκελώνης με 14.81μ.

«Ανυπομονώ να μετάσχω στο ευρωπαϊκό. Είναι πραγματικά πολύ σπουδαίο για μένα να υπερασπιστώ τον τίτλο μου στο Ελσίνκι. Με ενδιαφέρει πολύ και θα είμαι εκεί», είπε η Σαλαντούχα και πρόσθεσε: «Η Βαρκελώνη ήταν ένα ορόσημο στην καριέρα μου. Νωρίτερα είχα κερδίσει και σε άλλους αγώνες, μεταξύ των οποίων και τους Πανεπιστημιακούς αγώνες, αλλά στο ευρωπαϊκό ήταν η πιο σπουδαία νίκη της καριέρας μου. Είναι ένα όνειρο για κάθε Ευρωπαίο αθλητή να κερδίζει στις ηπειρωτικές διοργανώσεις και δεν θέλω αυτό το όνειρο να τελειώσει».

Επίσης, τόνισε ότι ανυπομονεί να συμμετάσχει στο Ελσίνκι και για άλλους λόγους όπως για το στάδιο που έχει τη φήμη ενός από τα καλύτερα για το στίβο, όπως και το κοινό της Φινλανδίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.