Φορτούνης: «Μπορούμε το νταμπλ»

Πεπεισμένος πως ο Ολυμπιακός μπορεί να κατακτήσει το νταμπλ φέτος, εμφανίστηκε ο Κώστας Φορτούνης, μετά τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πεπεισμένος πως ο Ολυμπιακός μπορεί να κατακτήσει το νταμπλ φέτος, εμφανίστηκε ο Κώστας Φορτούνης, μετά τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός τόνισε πως δεν έχει τελειώσει η εφετινή σεζόν για την ομάδα του, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ αναφέρθηκε και στην εφετινή ευρωπαϊκή πορεία των «ερυθρολεύκων». Ο Φορτούνης μίλησε στην εφημερίδα «Πρωταθλητής». Αναλυτικά δήλωσε:

Για τους στόχους μέχρι το τέλος της σεζόν: «Δεν έχουμε τελειώσει και υπάρχει πολλή δουλειά ακόμα μέχρι να πετύχουμε τον στόχο μας και να κλείσουμε τη χρονιά όπως θέλουμε. Το πρωτάθλημα τελείωσε, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει στη συνέχεια να αδιαφορήσουμε, γιατί ο κόσμος έχει απαιτήσεις και θέλει να βλέπει τον Ολυμπιακό να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Για εμένα η χρονιά θα τελειώσει καλά όταν θα πάρουμε και το κύπελλο. Έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμα, γιατί υπάρχουν και τα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια ο τελικός. Όταν είσαι στον Ολυμπιακό δεν μπορείς να μένεις σε ένα τίτλο και να μην έχει στο μυαλό σου και τον επόμενο. Και το Κύπελλο και, μάλιστα, έτσι όπως έχει εξελιχθεί, παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και το θέλουμε και αυτό. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βγάζουμε τον καλύτερό μας εαυτό». 

Για την αποτυχία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη: «Πληγώθηκα όπως και όλοι μας, για το γεγονός ότι δεν τα καταφέραμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο του Europa League. Ήταν μία απογοήτευση και μπορώ να καταλάβω τον κόσμο και το πώς αισθάνθηκε εκείνο το βράδυ. Όμως είμαστε Ολυμπιακός και συνεχίζουμε να βάζουμε στόχους και να έχουμε το μυαλό μας στα επόμενα παιχνίδια. Όσο για αυτούς που προσπαθούν με κάθε τρόπο να αμφισβητήσουν το ποιος είναι ο καλύτερος και αν παίρνουμε δίκαια το πρωτάθλημα, τους λέω να ρίξουν μια ματιά στη βαθμολογία. Δεν είναι κακό να βλέπουν την πραγματικότητα και να πάψουν να ζουν με φαντάσματα. Στο γήπεδο φαίνεται ποιος είναι ο καλύτερος». 

Για το αν έχει στο μυαλό του την πρωτιά στους σκόρερ του πρωταθλήματος: «Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να πάρουμε το νταμπλ και όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα. Δεν άνω σαν τρελός για να πετύχω πολλά γκολ και να βγω πρώτος σκόρερ. Δεν λέω ότι δεν θέλω, αλλά έχω άλλες προτεραιότητες και πάνω από όλα είναι η ομάδα και αυτή είναι πρώτη σε όλα. Μπορεί να ακούγονται κλισέ όλα αυτά που λέω, αλλά έτσι αισθάνομαι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.