Το VAR...παρεξήγησε τον Κακά (video)

Αρης Γεωργίου
13/08/2017 • 11:48
Παρεξηγήθηκε ο Κακά.
  • shares
O Κακά αποβλήθηκε από ματς του Ορλάντο κόντρα στη Νέα Υόρκη καθώς μία χειρονομία του παρεξηγήθηκε από τον «βιντεοδιαιτητή»!

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα για την MLS, οι παίκτες των δύο ομάδων διαφώνησαν για ένα πλάγιο και άρχισαν τα σπρωξίματα.

Ο Κακά μπήκε στην μέση και έβαλε το χέρι του στο πρόσωπο του αντιπάλου του Αουρελιάν Κολέν, σαν να του ζητά να σιωπήσει. Ωστόσο, όπως φάνηκε και από το χαμόγελο του Γάλλου, η ατμόσφαιρα ήταν εντελώς φιλική ανάμεσά τους, αφού άλλωστε υπήρξαν και συμπαίκτες στο Ορλάντο.

Ωστόσο, ο διαιτητής Χόρζε Γκονζάλες ζήτησε την βοήθεια του VAR (Video Assistant Referee), ωστόσο αυτό δεν τον βοήθησε να δει την αστεία πλευρά του περιστατικού και έτσι ο ρέφερι έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Βραζιλιάνο!

«Οπωσδήποτε οι διαιτητές δεν ξέρουν ότι ο Κακά και ο Αουρελιάν είναι φίλοι, αλλά όταν βλέπουν στο ριπλέι ότι χαμογελούν, έπρεπε να το καταλάβουν. Ο διαιτητής πρέπει να κάνει την δουλειά του, αλλά ήταν μία άτυχη στιγμή», ανέφερε ο τερματοφύλακας του Ορλάντο Τζο Μπέντικ, αναδεικνύοντας ένα από τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από την ευρύτερη εφαρμογή του VAR στο ποδόσφαιρο.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο:


Γράψτε το σχόλιο σας...

09/05/2018 • 16:07