Παίκτης-ιδιοκτήτης ο Ντρογκμπά

13/04/2017 • 18:01
Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά
  • shares
Στη δεύτερη κατηγορία των ΗΠΑ αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, αφού θα φορέσει τη φανέλα των Φίνιξ Ράιζινγκ, ενώ παράλληλα θα είναι και συνιδιοκτήτης του συλλόγου.
 
Ο 39χρονος Ιβοριανός είχε μείνει χωρίς ομάδα από τον περασμένο Νοέμβριο και την αποχώρησή του από τη Μόντρεαλ Ιμπακτ.
 
Αρχικά, απέρριψε την προοπτική της μετακόμισης στη Βραζιλία για λογαριασμό της Κόρινθιανς τον περιασμένο Φεβρουάριο και τώρα φαίνεται ότι βρήκε τον κατάλληλο προορισμό.
 
Το Φίνιξ διανύει την τέταρτη σεζόν του στη δεύτερη κατηγορία του αμερικανικού πρωταθλήματος και είναι στη 12 θέση της Δυτικής Περιφέρειας με μία νίκη σε τρεις αγώνες.
 
«Πήρα το χρόνο που χρειαζόμουν για να αποφασίσω τι ήθελα να κάνω και είμαι ενθουσιασμένος με την ευκαιρία που μου δίνεται στη Φίνιξ Ράιζινγκ. Μάλιστα, βλέποντας από πρώτο χέρι την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στη Βόρεια Αμερική, είμαι πεπεισμένος ότι μπορώ να βοηθήσω εντός και εκτός γηπέδου», συμπλήρωσε.
Γράψτε το σχόλιο σας...
25/06/2019 • 11:28

Αστάθμητη παράμετρος στις εκλογές τα ποσοστά των "μικρών" κομμάτων

Το πρώτο μεγάλο στοίχημα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές είναι εάν υπάρξει αυτοδυναμία για το πρώτο κόμμα. Υπάρχουν νέα δεδομένα καθώς πολλά κόμματα και πολτικοί συνδυασμοί σε σχέση με τις Ευρωεκλογές δεν θα είναι στη διαδικασία της 7ης Ιουλίου.