Aνακοίνωση της Σπαρτάκ για επίθεση σε δημοσιογράφους

Με ανακοίνωσή της η Σπαρτάκ Μόσχας καταγγέλλει επίθεση σε Ρώσους δημοσιογράφους στον αγώνα της Τετάρτης στην Τούμπα και ζητά έρευνες από την ΟΥΕΦΑ.

Με ανακοίνωσή της η Σπαρτάκ Μόσχας καταγγέλλει επίθεση σε Ρώσους δημοσιογράφους στον αγώνα της Τετάρτης στην Τούμπα και ζητά έρευνες από την ΟΥΕΦΑ.

Αναλυτικά:

«Κατά την διάρκεια του χθεσινού ματς του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Σπαρτάκ, διαπιστευμένοι εκπρόσωποι του ρωσικού Τύπου για το εν λόγω παιχνίδι, απευθύνθηκαν στο σύλλογο μας. 

Οι δημοσιογράφοι ισχυρίστηκαν ότι, πριν την έναρξη της αναμέτρησης, πολλοί εξ αυτών έπεσαν θύματα επίθεσης από θερμόαιμους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Και αυτό συνέβη σε μια ζώνη του γηπέδου όπου είχαν το δικαίωμα να βρίσκονται μόνο άτομα με διαπιστεύσεις. 

Με βάση την παρούσα κατάσταση, η Σπαρτάκ Μόσχας έκρινε ότι δεν ήταν ασφαλές οι εκπρόσωποι του ρωσικού Τύπου να παραμείνουν στη Θεσσαλονίκη και τους παρείχε θέσεις στο δικό της αεροπλάνο, με το οποίο επέστρεψε η αποστολή στη Μόσχα, με πτήση charter. 

Ελπίζουμε ότι οι ελληνικές Αρχές και οι σχετικοί φορείς της UEFA θα δώσουν μια αντικειμενική νομική εκτίμηση για το περιστατικό». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.