Σύγκρουση «γιγάντων» στο Λας Βέγκας για 9 εκατομμύρια δολάρια

Το πολυπόθητο ραντεβού ορίστηκε και η μεγάλη μονομαχία ανάμεσα στους κορυφαίους του γκολφ, Φιλ Μίκελσον και Τάιγκερ Γουντς είναι γεγονός.

Το χρηματικό έπαθλο ασύλληπτο για αγώνα γκολφ. Ο νικητής και μόνο ο νικητής της τετράωρης αναμέτρησης, που θα μεταδοθεί ζωντανά από το ESPN, θα προσθέσει ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 9 εκατομμύρια δολάρια στον τραπεζικό του λογαριασμό!

Μίκελσον και Γουντς θα συναντηθούν στο Shadow Creek Golf Course  του Λας Βεγκας στις 23 ή στις 24 Νοεμβρίου. 

Ο Γουντς επιβεβαίωσε τη θρυλική συνάντηση στο λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας: «Το ματς συμφωνήθηκε». Ο Μίκελσον του απάντησε «Είμαι σίγουρος ότι πιστεύεις ότι θα κερδίσεις εύκολα τα 9 εκατομμύρια» αφήνοντας να εννοηθεί ότι σκοπεύει να πουλήσει ακριβά το τομάρι του.

Οι δυο τους έχουν στην τροπαιοθήκη τους 19 συνολικά τίτλους majors και δικαίως ο αγώνας χαρκτηρίζεται «τιτανομαχία»! Ο Γουντς έχει κατακτήσει 14 τίτλους major κι έχει κερδίσει περισσότερα από 88 εκατομμύρια στο PGA Tour σε αντίθεση με τον Φιλ Μίκελσον, που βρίσκεται στα 68 εκατομμύρια.

Η μονομαχία των δύο πρώην συμπαικτών στο Ryder Cup αναμενόταν χρόνια τώρα από τους λάτρεις του αθλήματος, που πλέον αδημονούν για την μεγάλη μέρα…

«Έχουμε μια σημαντική ευκαιρία να προβάλλουμε το άθλημα σε περισσότερο κόσμο κατά τη διάρκεια μιας περιόδου, όπου δεν υπάρχει πλούσια αγωνιστική δράση στο γκολφ» δήλωσε ο Μίκελσον στο ΕSPN. «Θα φοράμε μικρόφωνα, τα οποία θα είναι ανοιχτά και αυτό θα έχει ενδιαφέρον για τον κόσμο που θα μας παρακολουθεί».

Παρά το καλό κλίμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή μεταξύ των δύο μονομάχων, ο Φιλ Μίκελσον δήλωσε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μοιραστούν το έπαθλο των 9 εκατομμυρίων ευρώ κι ότι ο νικητής θα τα πάρει όλα στο τέλος!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.