Επιπλέον περιεχόμενο έρχεται στο Steep

Extreme sports για Extreme Gamers!Η γνωστή εταιρεία παραγωγής παιχνιδιών, Ubisoft, ανακοίνωσε...

Extreme sports για Extreme Gamers!

Η γνωστή εταιρεία παραγωγής παιχνιδιών, Ubisoft, ανακοίνωσε πρόσφατα πως καινούργιο περιεχόμενο θα προστεθεί πολύ σύντομα στο Steep. Το παιχνίδι στο οποίο οι παίκτες μπορούν να συμμετάσχουν σε μία ποικιλία extreme sport, θα λάβει περιεχόμενο με θεματολογία τα X-Games. Στις 30 Οκτωβρίου η εταιρεία θα κυκλοφορήσει στο κοινό το X-Games Pass το οποίο θα μεταφέρει τους παίκτες στο X-Games Village στην Αλάσκα.

Διάφορα αθλήματα που λίγο πολύ όλοι μας έχουμε δει στην τηλεόραση θα είναι διαθέσιμα, με μερικά από αυτά είναι τα Big Air, SuperPipe, και Slopestyle. Η Ubisoft σε μία συνέντευξη τύπου δήλωσε πως όσοι ολοκληρώσουν τα events θα λάβουν νέα challenges για τα οποία προς το παρόν δεν έχουμε περαιτέρω πληροφορίες.

Όπως αναφέρει και η ιστοσελίδα Gamespot μαζί με το περιεχόμενο των X-Games, θα γίνει και η προσθήκη ενός φίλτρου το οποίο θα κάνει το παιχνίδι να φαίνεται σαν να είναι από τα ’90s. Επιπλέον θα δούμε νέα challenges για το Rocket Wings. Το φίλτρο θα είναι έτοιμο στις 4 Δεκεμβρίου ενώ το επιπρόσθετο υλικό για το Rocket Wings θα δούμε στις 10 Ιανουαρίου. Οι κάτοχοι του X-Games Pass θα μπορούν να παίξουν μία εβδομάδα πριν από όλους τους υπόλοιπους.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα teaser βίντεο του X-Games:

Η τιμή για το X-Games Pass αγγίζει τα 15€ και θα είναι διαθέσιμο για PC, PlayStation 4, και Xbox One. Η Ubisoft τόνισε πως το Steep X Games Gold Edition θα κοστίζει 40€ και σε αυτό περιλαμβάνονται το βασικό παιχνίδι, το X-Games Pass, καθώς και το Season Pass Year One το οποίο προσφέρει αρκετό επιπλέον περιεχόμενο.


Ο Χρήστος είναι ένας παθιασμένος gamer και λάτρης της μουσικής, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του με σήματα καπνού και e-mail.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.