Θέλει τον Ρονάλντο το Ορλάντο

Έτοιμος να κάνει τη μεγάλη υπέρβαση και να προχωρήσει στη μεγαλύτερη μετεγγραφή των τελευταίων ετών είναι ο πρόεδρος του Ορλάντο Σίτι, Αγκούστο Ντα Σίλβα.
Θωμάς Ναλμπάντης
02/10/2015 • 09:53
Θέλει τον Ρονάλντο το Ορλάντο
  • shares
Έτοιμος να κάνει τη μεγάλη υπέρβαση και να προχωρήσει στη μεγαλύτερη μετεγγραφή των τελευταίων ετών είναι ο πρόεδρος του Ορλάντο Σίτι, Αγκούστο Ντα Σίλβα. Ο ισχυρός άνδρας της αμερικανικής ομάδας αποκάλυψε πως ο μεγάλος του μετεγγραφικός στόχος είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο και πως θα προσπαθήσει να τον πείσει, ώστε να κάνει το ταξίδι για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, το συντομότερο δυνατό. Παράλληλα, ο Ντα Σίλβα τόνισε πως ο Ρονάλντο είναι καλύτερος του Μέσι.

Χαρακτηριστικά, δήλωσε στον αμερικανικό Τύπο: «Μου αρέσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Είναι καλύτερος παίκτης από τον Μέσι και στην Αμερική η απόκτηση του, θα έκανε περισσότερο «μπαμ» από αυτή του Μέσι. Έχει δηλώσει πως θέλει να αγωνιστεί κάποια στιγμή στην Αμερική. Εμείς θέλουμε να τον κάνουμε δικό μας, ακόμα και τη νέα σεζόν».
Γράψτε το σχόλιο σας...
26/04/2019 • 06:48

Καμιά διάθεση για "δώρα" από Μπορντό και Ντάρμσταντ

Η Λίβερπουλ πλέον δεν κρατάει τη μοίρα στα χέρια της.κι απόψε θέλει νίκη όσο πιο γρήγορα γίνεται με μια πιο αδύναμη, θεωρητικά ομάδα. Πολυ πιο ανταγωνιστικά τα παιχνίδια σε Άουγκσμπουργκ, Κολωνία και Μπορντό με τα αουτσάϊντερ έτοιμα και πρόθυμα να κάνουν ζημιές!,