Εγινε της… ανατροπής στη Λειβαδιά (vid)

Εκπληκτικό παιχνίδι έγινε στη Λειβαδιά με τρεις ανατροπές στο σκορ. Οι γηπεδούχοι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων πήραν τη νίκη και τερμάτισαν στην 7η θέση, "αναγκάζοντας" παράλληλα τον ΠΑΟΚ να πάει στα πλέι οφ χωρίς βαθμό...

Εκπληκτικό παιχνίδι έγινε στη Λειβαδιά με τρεις ανατροπές στο σκορ. Οι γηπεδούχοι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων πήραν τη νίκη και τερμάτισαν στην 7η θέση, “αναγκάζοντας” παράλληλα τον ΠΑΟΚ να πάει στα πλέι οφ χωρίς βαθμό…


Το σύνολο του Παράσχου μέχρι το 85′ βρισκόταν πίσω στο σκορ, αλλά στα εναπομείναντα λεπτά οι Βοιωτοί σημείωσαν δύο τέρματα με τους Ναπολεόνι και Μαχαίρα και πέτυχαν μία σπουδαία νίκη που διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες τους για έξοδο στην Ευρώπη.


Αντίθετα ο ΠΑΟΚ μπαίνει πλέον στα πλέι οφ χωρίς κανέναν βαθμό, στην ίδια δηλαδή αφετηρία με Ατρόμητο και ΑΕΚ, ενώ ο Παναθηναϊκός ξεκινά στο +4. 


Οι άνθρωποι του Λεβαδειακού θέλησαν να δώσουν γιορτινό χαρακτήρα σε αυτό το παιχνίδι, καθώς μετά από μία δύσκολη χρονιά, οι Βοιωτοί κατάφεραν να διατηρηθούν σχετικά εύκολα στην κατηγορία. Πριν τη σέντρα, όπου οι παλαίμαχοι βράβευσαν τον Σουμπίνιο για την προσφορά του, κανένας δεν πίστευε στη Λειβαδιά πως η τοπική ομάδα θα αγωνιά και για την έξοδο της στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης σεζόν.


Το παιχνίδι δεν είχε γρήγορο ρυθμό στην αρχή, ενώ τα πολλά λάθη στη μεσαία  γραμμή έπαιξαν το ρόλο τους για να μη σημειωθεί κάποια αξιόλογη ευκαιρία μέχρι το 21′ λεπτό, στο οποίο ο Αθανασιάδης με σουτ ύστερα από έξοχη μπαλιά του Λάζαρ άνοιξε το σκορ. Οι πανηγυρισμοί στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ δεν κράτησαν για αρκετή ώρα, καθώς δύο λεπτά αργότερα ο Μελισσάς με κοντινό σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσα.


Στη συνέχεια οι δύο ομάδες προσπάθησαν να γίνουν πιο επιθετικές, αλλά οι ευκαιρίες που δημιούργησαν για να πετύχουν ακόμα ένα γκολ στο πρώτο μέρος ήταν λιγοστές.


Το δεύτερο ημίχρονο αντάμειψε όσους επέλεξαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Με το… καλημέρα ο Βασιλείου με εκπληκτική ατομική ενέργεια απέφυγε Λίνο, Μαλεζά και με σουτ νίκησε το Χαλκιά βάζοντας το Λεβαδειακό οδηγό στο σκορ.


Ο Λάζλο Μπόλονι έριξε στη μάχη ό,τι επιθετικό όπλο είχε στη διάθεση του, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ όχι μόνο να πάρει τα ηνία του αγώνα, αλλά και να μετουσιώσει μετά από αρκετές ευκαιρίες, την υπεροχή του σε γκολ στο 78′ με τον Ιβιτς. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Αθανασιάδης μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Στρατηλάτη προώθησε την μπάλα στα δίχτυα και έδωσε το προβάδισμα στο δικέφαλο. Όπως και την πρώτη φορά που προηγήθηκε ο ΠΑΟΚ στο σκορ, έτσι και τη δεύτερη, η χαρά δεν παρέμεινε στον πάγκο για αρκετό χρόνο. Ο Ναπολεόνι στο 86′ εκμεταλλεύτηκε την ωραία μπαλιά του Πόποβιτς από αριστερά και με κοντινή προβολή ισοφάρισε σε 3-3.


Αυτό δεν ήταν και το τελευταίο γκολ του παιχνιδιού. Ο Λεβαδειακός με τα διπλά παιχνίδια μέσα σε μία εβδομάδα πάλευε τη μισή σεζόν κόντρα στο χρόνο για να πετύχει το στόχο της παραμονής. Με την ίδια μαχητικότητα αντιμετώπισε και το τελευταίο του παιχνίδι στη σεζόν και οι κόποι του ανταμείφθηκαν στις καθυστερήσεις με τον Μαχαίρα να νικά τον Χαλκιά με σουτ έξω από την περιοχή.


Ετσι οι Βοιωτοί πέτυχαν την 11η νίκη τους στο πρωτάθλημα και τερμάτισαν στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα.


Διαβάστε την εξέλιξη του αγώνα από το match Center του Novasports.gr


Διοργάνωση: Super League
Αγωνιστική: 30η
Αγώνας: Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ
Γήπεδο: Λιβαδειάς
Διαιτητής: Ντίτσος (Πρέβεζας)
Βοηθοί: Πάνου, Ποντίκης


Οι συνθέσεις:


ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Μεντί (86΄ Μάνο), Ναπολεόνι, Πόποβιτς, Βασιλείου, Ζησόπουλος (59΄ Μαχαίρας), Κόρμπος, Κουτσόπουλος, Λισγάρας, Μελισσάς (74΄ Αλεξίου)

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι):
Χαλκιάς, Αποστολόπουλος (74΄ Παπάζογλου), Μαλεζάς, Τσιρίλο, Λίνο, Παναγιωτούδης (62΄ Ιβιτς), Πάμπλο Γκαρσία, Λαζάρ (46΄ Γεωργιάδης), Αθανασιάδης, Φωτάκης, Νιμανί


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.