Μπέκαμ: «Θα είμαι έτοιμος»

25/02/2011 • 12:11
Μπέκαμ: «Θα είμαι έτοιμος»
  • shares

Σίγουρος πως θα είναι απολύτως έτοιμος για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου στο αμερικανικό πρωτάθλημα, εμφανίστηκε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο Άγγλος μέσος τόνισε πως θα ήθελε να αγωνιστεί σε κάποια ομάδα, τους μήνες που είχε διακοπή το πρωτάθλημα του MLS, όμως τόνισε πως και οι συνεχείς προπονήσεις που έκανε, τον βοήθησαν να ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζε.

Χαρακτηριστικά, ο Μπέκαμ τόνισε: «Στόχος μου είναι να είμαι 100% έτοιμος για να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στο σύλλογο. Δεν αποτελούσε προτεραιότητά μου να αγωνιστώ σε κάποια αγγλική ομάδα , ωστόσο έπρεπε να μην μείνω στάσιμος. Αν είχα την ευκαιρία να παίξω θα το είχα κάνει. Απλά προτίμησα να προπονούμε από το να κάθομαι τρεις μήνες και να μην κάνω τίποτα. Σε αυτή την καμπή της καριέρας μου και ειδικά μετά τον τραυματισμό που είχα, θεωρώ πως, ήταν προτιμότερο να γυμνάζομαι συνεχώς, αντί να βρίσκομαι στις παραλίες από εδώ και από εκεί».

Γράψτε το σχόλιο σας...
16/11/2018 • 08:00

Δυνατά παιχνίδια σε Ρόττερνταμ και Λας Πάλμας

Η Ολλανδία υποδέχεται τη Γαλλία στο Ρότερνταμ. Το κίνητρο είναι για τους "Οράνιε" όμως οι πρωταθλητές κόσμου δεν πρόκειται να παίξουν αδιάφορα. Αμφίρροπες αναμετρήσεις περιμένουμε στο Λουβεν και το Λας Πάλμας

14/11/2018 • 10:51