Τομ Παπαδοπουλος για όλα (video)

Ο Ηρακλής, τα λεφτά που μπήκαν, το όραμα, οι υποσχέσεις της Πολιτείας και το κρίσιμο χρονικό διάστημα μεχρι τις αρχές του νέου έτους. Ο Τομ Παπαδόπουλος έθεσε επί τάπητος όλα τα θέματα που απασχολούν τον Ηρακλή, σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε.

Ο Ηρακλής, τα λεφτά που μπήκαν, το όραμα, οι υποσχέσεις της Πολιτείας και το κρίσιμο χρονικό διάστημα μεχρι τις αρχές του νέου έτους. Ο Τομ Παπαδόπουλος έθεσε επί τάπητος όλα τα θέματα που απασχολούν τον Ηρακλή, σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε.

Ο μεγαλομέτοχος του “γηραιού”, είπε:

«Εγώ αυτή τη στιγμή δουλεύω μία ομάδα με κλειστούς λογαριασμούς. Όσον αφορά το μέγεθος των χρεών δεν το ξέρουμε. Κάθε μέρα παρουσιάζονται και νέα άτομα, δεν ξέρουμε από που έρχεται. Θα περάσει πολύς καιρός να ξέρουμε πόσο ακριβώς είναι αυτό το ποσό.

Είναι ομάδα με μεγάλο μπάτζετ που δεν μπορεί να δουλέψει όπως δουλεύει αυτή τη στιγμή.

Ο προπονητής πρέπει να δει που πονάει η ομάδα και να δούμε ποια θα είναι η τελική μορφή της λίστας. Θέλω να διαβεβαιώσω ότι θα υπάρξουν προσθέσεις και καλές προσθέσεις στο υπάρχον υλικό. Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε πως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμα. Θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος. Θέλουμε να φτάσουμε τον Ηρακλή εκεί που ξέρουμε και εκεί που θέλουμε να τον βλέπουμε, στην κορυφή».

Για τις αλλαγές στο έμψυχο υλικό και για το ότι είναι όλοι πληρωμένοι: «Μπορούσα κάλλιστα να τους σταματούσα από το Σεπτέμβριο κάποιους από τους 32. Θα ήταν όμως τεράστιο κακό που θα έκανα τουλάχιστον σε αυτούς. Πήρα όλο το βάρος πάνω μου. Πίστεψα σε αυτά τα παιδιά, αλλά δυστυχώς δεν μας βγήκαν. Υπάρχουν ονόματα, αλλά υπάρχει και το πάθος που δεν είχαν. Οι έξι είναι πάνω από 30 οπότε αυτό που μεταδίδεται ότι είναι μεγάλοι δεν υπάρχει. Οπότε αυτό δεν το δέχομαι.

Το άλλο που λέτε ότι στήθηκε αργά, να δώσω δικαιολογία ότι 5-6 εβδομάδες δεν παίζανε μαζί. Όμως 3-4 μήνες δεν έδωσαν αυτά που έπρεπε. Εγώ τους είπα ότι δεν θα έχουν πρόβλημα στο οικονομικό και τους ζήτησα μόνο το 110% στους αγώνες. Δυστυχώς κάποιοι έδωσαν μόνο το 50%. Πολλά παιδιά δώσανε 30%. Και μιλάω για παιδιά που πίστεψα. Κάθε μήνα οι ποδοσφαιριστές πληρώνονται. Μέχρι 31/12 όλοι έχουν πληρωθεί στο 100%. Μέχρι τώρα έχουν πάει 90.000 ευρώ σε μηνιάτικα και γύρω στα 260.000 οι δόσεις των συμβολαίων». 

Για τις αλλαγές τώρα στην ομάδα: «Εγώ την ομάδα μου θέλω να την χτίσω από τώρα και από εδώ και πέρα παίρνω και τις ευθύνες. Μέχρι τώρα ότι έγινε δεν ήταν δικό μου πρόβλημα. Αυτά τα παιδιά που ήταν μέχρι τώρα εδώ πήραν ότι έπρεπε από οικονομικής άποψης και εύχομαι να βρούνε άλλη ομάδα. Τους πλήρωσα τα πάντα, ενώ μπορούσα να μη το κάνω. Αυτός είμαι εγώ».

Για το ότι ανέλαβε τον Ηρακλη είπε: «Εγώ θέλω μία μέρα, να βγάλω 28 παιδιά από τις ακαδημίες μου και να παίζουν στην πρώτη ομάδα του Ηρακλή. Ελπίζω να έρθουν και τα πρωταθλήματα, να μπουνε και στην Ευρώπη. Αυτό είναι το όνειρο μου. Τώρα για τον λόγο που ήρθα, είμαι 63 ετών, έχω δουλέψει σκληρά στην Αμερική, όμως μέχρι τα 15 μου ήμουν εδώ. Εδώ μεγάλωσα. Ο Ηρακλής ήταν μία ομάδα που ήμουν κοντά. Ο Ηρακλής είναι αυτό που θέλω να κάνω. Μου δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσω το όνειρό μου. Μία ελληνική ομάδα με παιδιά από τις ακαδημίες. Δεν θέλω πέντε Έλληνες και 35 ξένους. Θέλω οι γονείς να ξέρουν ότι μία μέρα θα παίξουν στην πρώτη ομάδα τα παιδιά τους. Θέλω μία καθαρότατη ελληνική ομάδα. Για αυτό ήρθα. Γιατί αγαπάω το ποδόσφαιρο. Δεν είμαι άσχετος με αυτό. Έχω κατορθώσει πράγματα στην Αμερική. Μπορούμε να κάνουμε μία ομάδα να φτάσει εκεί που πρέπει να είναι γιατί ο Ηρακλής είναι μία μεγάλη ομάδα». 

Για τις υποσχέσεις της Πολιτείας είπε: «Προσπάθησαν και έκαναν πράγματα. Θα περιμένω μέχρι να υλοποιηθούν οι υποσχέσεις. Εάν αυτό δεν γίνει θα δείτε ένα άλλο άτομο. Τώρα πρέπει να είμαι ύπιος. Πιστεύω ότι όλα θα γίνουν. Δουλεύουν σκληρά. Ο κ. Βασιλειάδης είπε ότι θα βρει χορηγία 300-400 χιλιάδες. Ας τη βρει. Έπρεπε να πάρουμε από το τηλεοπτικό 300.000 και πήραμε ούτε 40.000. Είναι δουλειά τις πολιτείας να βρουνε λύσεις. Όταν κάποιος δίνει υποσχέσεις θέλω να τις κρατάει. Όπως τις κρατάω και εγώ».

Για το ίδιο θέμα μίλησε και ο Στάθης Καραντώνης, αντιπρόεδρος της ΠΑΕ:

«Τη συγκεκριμένη στιγμή υπάρχει πλάνο και αν δεν υλοποιηθούν οι υποσχέσεις και οι ενέργειες που γίνονται σε γοργό ρυθμό, θα υπάρχει πρόβλημα βιωσιμότητας. Το plan b είναι τώρα και δεν υπάρχει άλλο στον ορίζοντα. Έχουμε την πολύτιμη συμβολή του και συμβουλή του κ. Βασιλειάδη. Όπως και την αμέριστη συμπαράσταση της κ. Νοτοπούλου και του κ. Τσακαλώτου. Είμαστε κοντά στην πηγή και πιστεύουμε ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχει τελειώσει το θέμα».

Ο κ. Παπαδόπουλος συμπλήρωσε:

«Δεν υπάρχει σωτηρία αν δεν γίνει αυτό με τα χρέη δεν υπάρχει σωτηρία. Αν δεν γίνει δύσκολα θα συνεχίσει ο Ηρακλής όπως θέλουμε».

Τέλος ο κ. Καραντώνης πρόσθεσε:

«Υπάρχει από την αρχή η υπόσχεση, από την πολιτεία για την χορηγία της φανέλας και συνεχίζεται η προσπάθεια. Το άλλο ήταν η προστασία που μπορούσε να παράσχει η πολιτεία ως προς την τρίτη ενότητα του χρέους. Είμαστε πολύ κοντά στο να τακτοποιηθεί και αυτό το θέμα. Έχουμε τη συμπαράσταση τεσσάρων υπουργείων και πιστεύω να λυθεί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.