“Αρης και δεν είμαι καλά” στο “DEAL” (video)

Ο τρόπος με τον οποίον ο Δημήτρης μετέδωσε σε όλους στο στούντιο του "DEAL" την αγάπη του για τους Κίτρινους τραγουδώντας όρθιος τον ύμνο του Αρη και το σύνθημα "Αρης και δεν είμαι καλά"

Το βίντεο είναι χαρακτηριστικό και δείχνει την αγάπη του Δημήτρη για τον Αρη. Είναι το βίντεο από το “DEAL”, το γνωστό τηλεπαιχνίδι στο οποίο οι εκδηλώσεις πάθους του συγκεκριμένου παίκτη για τον Αρη, έκαναν την ΚΑΕ να κάνει σχετική ανάρτηση (μπορείτε να δείτε εδώ το ρεπορτάζ) και να αναζητά τον Δημήτρη για τον καλέσει στο “Nich Galis Hall”. 
Ο Δημήτρης είπε ότι είναι φίλος της ομάδας και στο στούντιο άρχισε να παίζει ο ύμνος του Αρη με τον παίκτη να τον τραγουδάει την ώρα που χτυπούσε το τηλέφωνο από τον τραπεζίτη για να κάνει προσφορά. Το τηλέφωνο πέρασε σε δεύτερη μοίρα καθώς λίγο μετά στο στούντιο ακούστηκε και σύνθημα του Αρη με τον Δημήτρη να τραγουδάει ακόμη πιο πολύ. “Αρης και δεν είμαι καλά”, λέει το σύνθημα με τον παρουσιαστή, Χρήστο Φερεντίνο, να του λέει “για σένα έχει γραφτεί αυτό το τραγούδι. Νομίζω ότι είναι πάθος, έτσι;”. 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.