Το DmC: Devil May Cry και οι διαφωνίες του Hideaki Itsuno με τη νέα προσέγγιση

"Διαγράφοντας" το reboot του 2013.Το Devil May Cry V έφερε ξανά χαμόγελα στους παλιούς fans της...

“Διαγράφοντας” το reboot του 2013.

Το Devil May Cry V έφερε ξανά χαμόγελα στους παλιούς fans της σειράς καταφέρνοντας ταυτόχρονα να φέρει και “νέους” παίκτες στο fanbase του Devil May Cry.

Τα πράγματα δεν ήταν όμως έτσι το 2013, όταν κυκλοφόρησε το DmC: Devil May Cry, μια προσπάθεια της Capcom να κάνει ένα reboot της σειράς.

Τότε παρουσιάστηκε ένα ολοκαίνουριο design του Dante, το οποίο μπορεί να μην θύμιζε τον Dante, που όλοι γνώριζαν μέχρι τότε, αλλά ήταν ίσως το “μικρότερο κακό” από εκείνα, που έφερε στο προσκήνιο το DmC: Devil May Cry.

DmC: Definitive Edition and Devil May Cry 4 Special Edition Coming to PS4 and Xbox One

Δραστικές αλλαγές σε βασικούς χαρακτήρες της σειράς, οι οποίες ήταν αντίθετες στην μέχρι ως τότε “πορεία” τους στη σειρά, μαζί με ορισμένες αμφισβητήσιμες αποφάσεις, κατάφεραν να διχάσουν το κοινό, αν και παραδόξως το gameplay του παιχνιδιού ακολούθησε πιστά τη συνταγή των προηγούμενων παιχνιδιών.

Περισσότερο από τους ίδιους τους fans, το DmC: Devil May Cry κατάφερε να εξοργίσει τον Hideaki Itsuno, director της σειράς, ο οποίος μετά από την κυκλοφορία του συγκεκριμένου παιχνιδιού, ήθελε να παραιτηθεί από την Capcom, σύμφωνα με τον Reuben Langdon. voice actor του Dante.

O Langdon δήλωσε σε μια συνέντευξη του στο Top Bounty Hunters, ότι η Capcom κατάφερε να κρατήσει τον Itsuno στην εταιρεία, δίνοντας του “λευκή επιταγή”, την οποία ο director εξαργύρωσε με την απόκτηση πλήρη ελέγχου γύρω από το franchise και ένα νέο παιχνίδι, το οποίο ήταν το Devil May Cry V.

Τη συνέντευξη του Langdon μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.


Ο Γιώργος είναι αρθρογράφος του IGN-Greece (έτσι λέει τουλάχιστον) και όταν δεν πετάει λογοπαίγνια, τότε ίσως θα παραπονιέται για την κατάσταση του Assassin’s Creed ή θα παίζει MTG Arena, ή θα τα κάνει όλα αυτά ταυτόχρονα.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.