Αισιοδοξία για τον Σαλάχ εν όψει Μπαρτσελόνα

Συγκρατημένα αισιόδοξοι είναι οι ιθύνοντες της Λίβερπουλ, σχετικά με τη συμμετοχή του Μοχάμεντ Σαλάχ, στη ρεβάνς των ημιτελικών του Champions League κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Συγκρατημένα αισιόδοξοι είναι οι ιθύνοντες της Λίβερπουλ, σχετικά με τη συμμετοχή του Μοχάμεντ Σαλάχ, στη ρεβάνς των ημιτελικών του Champions League κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Ο Αιγύπτιος επιθετικός των “κόκκινων” αποχώρησε τραυματίας από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Νιούκαστλ, στην οποία σκόραρε και βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στη νίκη 3-2. 

Ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε μετά το τέλος του αγώνα για την κατάσταση του ποδοσφαιριστή του: “Όταν επιστρέψαμε στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα είχε δει κανονικά το ματς και ήταν μια χαρά. Θα πρέπει πάντως να περιμένουμε, γιατί δέχτηκε ένα γερό χτύπημα στο κεφάλι”.

Αντιθέτως, εκτός “μάχης” εν όψει της συνέχειας της εφετινής σεζόν τέθηκε ο Ρομπέρτο Φιρμίνο, όπως αποκάλυψε ο Κλοπ. Ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε για την κατάσταση του Βραζιλιάνου επιθετικού: “Δεν θα είναι έτοιμος για τον αγώνα της Τρίτης και το υπόλοιπο της σεζόν. Ο τραυματισμός του αποδείχτηκε πολύ ύπουλος. Όλοι περιμέναμε πως θα επιστρέψει γρηγορότερα, ακόμη και ο ίδιος, αλλά δεν είναι πιθανό να παίξει την Τρίτη”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.