Τα τυπικά για Ασπάς

11/06/2013 • 14:24
Τα τυπικά για Ασπάς
  • shares
Οι ιατρικές εξετάσεις απομένουν, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ιάγκο Άσπας στην Λίβερπουλ. Ο 25χρονος επιθετικός, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Θέλτα Βίγκο, έχει συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση του αγγλικού συλλόγου και, σύμφωνα με όλα τα δεδομένα, θα αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφική κίνηση των «κόκκινων» μετά τον Κόλο Τουρέ.
«Η Λίβερπουλ είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους του κόσμου και, παρά το γεγονός ότι δέχθηκα προτάσεις από Ιταλία, Πορτογαλία και άλλες χώρες, αποφάσισα ότι το μέλλον μου είναι στο αγγλικό πρωτάθλημα» είπε ο Άσπας, ο οποίος έφτασε χθες το βράδυ στην Αγγλία μαζί με τον αδελφό του και μάνατζέρ του.
Η Λίβερπουλ έχει συμφωνήσει να πληρώσει το ποσό των επτά εκατομμυρίων λιρών για τον Άσπας, ο οποίος σημείωσε 12 τέρματα και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα του Βίγκο να αποφύγει τον υποβιβασμό την τελευταία αγωνιστική της σεζόν.
Γράψτε το σχόλιο σας...
17/10/2019 • 09:57

Με επιθετικό πνεύμα κι αντίπαλο τις φοβίες της η Σπόρτιγκ Λισαβόνας

Μια ομάδα της 3ης κατηγορίας στην Πορτογαλία, η Αλβέρκα, βρίσκει απόψε μπροστά την η Σπόρτιγκ Λισαβόνας. Ματς όπου πάντως ο ενθουσιασμός του αουτσάϊντερ μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις ανασφάλειες του φαβορί.