Θέλει να κρατήσει τον Λάμπρου

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει νέο συμβόλαιο συνεργασίας στον Λάζαρο Λάμπρου, προκειμένου να τον κρατήσει στο έμψυχο δυναμικό της και μετά το 2020, όταν και λήγει το συμβόλαιό του.

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει νέο συμβόλαιο συνεργασίας στον Λάζαρο Λάμπρου, προκειμένου να τον κρατήσει στο έμψυχο δυναμικό της και μετά το 2020, όταν και λήγει το συμβόλαιό του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο νεαρός ποδοσφαιριστής αναμένεται να επιστρέψει στην Τούμπα τη νέα σεζόν, μετά τις καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε με τη Φορτόυνα Σιτάρντ, κατά την περίοδο του δανεισμού του στην ολλανδική ομάδα. 

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει πρώτα να δει τον νεαρό μεσοεπιθετικό στις πρώτες προπονήσεις της νέας σεζόν, πριν αποφασίσει για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ. Την ίδια στιγμή, ξένα δημοσιεύματα τονίζουν πως οι Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και Άντερλεχτ, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής έχει ρήτρα ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιό του και οι ιθύνοντες του “Δικέφαλου” του Βορρά δεν είναι διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν με λιγότερα χρήματα, αν υπάρξει κάποια πρόταση το εφετινό καλοκαίρι. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.