Νίκη και ισοφάριση για Σίξερς

Οι Σίξερς επικράτησαν με 112-101 των Ράπτορς, ισοφάρισαν σε 3-3 την σειρά των πλέι - οφ και η πρόκριση στους τελικούς της Ανατολής θα κριθεί σε έβδομο παιχνίδι στο Τορόντο.

Οι Σίξερς επικράτησαν με 112-101 των Ράπτορς, ισοφάρισαν σε 3-3 την σειρά των πλέι – οφ και η πρόκριση στους τελικούς της Ανατολής θα κριθεί σε έβδομο παιχνίδι στο Τορόντο.

Κορυφαίος για την Φιλαδέλφεια ήταν ο Μπάτλερ με 25 πόντους, οκτώ ασίστ και έξι ριμπάουντ, με τον Σίμονς να ακολουθεί με 21 πόντους, οκτώ ριμπάουντ και έξι ασίστ, την ώρα που ο Χάρις είχε 16 πόντους, εννέα ριμπάουντ και πέντε ασίστ. Ο Εμπίιντ από την πλευρά του είχε 17 πόντους, αλλά μάζεψε 12 ριμπάουντ.

Για τους Ράπτορς, κορυφαίος ήταν ο Λέοναρντ με 29 πόντους, όμως δεν ήταν αρκετοί. Οι Σίξερς κυριάρχησαν στις τρεις πρώτες περιόδους, πετυχαίνοντας από 29 σε καθεμία, με αποτέλεσμα να βρεθούν μπροστά με 20 πόντους διαφορά. Στην τελευταία περίοδο το Τορόντο είχε επιμέρους σκορ 34-25, ωστόσο δεν κατάφερε να πλησιάσει άλλο και έτσι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μιλγουόκι Μπακς θα περιμένουν λίγες μέρες ακόμα για να μάθουν τον αντίπαλό τους στους τελικούς της Περιφέρειας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.