Μάθετε πανεύκολα πως να παίξετε Dungeons and Dragons

Μια καλή στιγμή να αρχίσετε D&DΚατά τη διάρκεια του DnDLive 2019: The Descent, η Wizards of the...

Μια καλή στιγμή να αρχίσετε D&D

Κατά τη διάρκεια του DnDLive 2019: The Descent, η Wizards of the Coast ανακοίνωσε το “D&D Essentials Kit” – ένα νέο starter box που εισάγει πιο εύκολα νέους παίκτες στον κόσμο του “Dungeons and Dragons”.

Το “D&D Essentials Kit” θα περιλαμβάνει ένα νέο rulebook, που βοηθάει τους νέους παίκτες να φτιάξουν τους χαρακτήρες του χωρίς να τρομοκρατούνται από το πλήθος πληροφοριών των τριών βασικών rulebooks. Είναι 64 σελίδες για τη δημιουργία χαρακτήρων από το lvl 1 έως το lvl 6, για πέντε διαφορετικές κλάσεις.

DND_Essentials_cover

Όπως και το “Dungeon and Dragons Starter Set”, που περιλαμβάνει τα βασικά για να αρχίσεις να παίζεις, και το “Essentials Kit” περιλαμβάνει μια νέα περιπέτεια, το “Dragon of Icespire Peak” του Chris Perkins.

Το “Dragon of Icespire” είναι διαβαθμισμένο για τα επίπεδα των χαρακτήρων και λαμβάνει χώρα στο “The Lost Mine of Phandelver” (την περιπέτεια του Starter Set). Τα δύο adventures μπορούν να παιχτούν μαζί ή το ένα να συνεχίσει το άλλο.

Το kit επίσης έχει νέους κανόνες για one-on-one, με έναν Dungeon Master κι έναν παίκτη που εκτός του χαρακτήρα του, χρησιμοποιεί κανόνες sidekick για το υπόλοιπο party.

Τέλος περιέχει ένα σετ ζαριών (δύο D20s, τέσσερα εξάπλευρα), DM screen, χάρτη της πόλης και της γενικότερης περιοχής, κάρτες με magic items, cheat sheets κανόνων, κ.α.

Το “D&D Essentials Kit’ θα κοστίζει περίπου 25 ευρώ και θα κυκλοφορήσει του Ιούνιο στην Αμερική και παγκοσμίως στις 3 Σεπτεμβρίου.


Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.