Ισοφάρισαν οι Ράπτορς! (video)

Οι Τορόντο Ράπτορς επικράτησαν με 120-102 των Μπακς και ισοφάρισαν σε 2-2 την σειρά των τελικών της Ανατολής!

Οι Τορόντο Ράπτορς επικράτησαν με 120-102 των Μπακς και ισοφάρισαν σε 2-2 την σειρά των τελικών της Ανατολής!


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 25 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ ο Μίντλετον πέτυχε 30, όμως δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν την δεύτερη σερί ήττα της ομάδας τους, κάτι που γίνεται για μόλις δεύτερη φορά στη φετινή σεζόν!

Πλέον η σειρά επιστρέφει στο Μιλγουόκι, όπου οι Μπακς θα προσπαθήσουν να πετύχουν τις δύο νίκες που χρειάζονται για να προκριθούν στους τελικούς του ΝΒΑ, απέναντι σε μία ομάδα που δεν έχει κερδίσει ποτέ σειρά στην οποία βρέθηκε πίσω με 2-0.

Οι γηπεδούχοι πάντως, έκαναν μία από τις καλύτερες εμφανίσεις τους στη σεζόν, με έξι διψήφιους παίκτες. Ο Λόουρι είχε 25 πόντους, ο Λέοναρντ 19, ο Πάουελ 18, ο Ιμπάκα 17 με 13 ριμπάουντ, άλλους 17 ο Μαρκ Γκασόλ και ο ΒανΒλιτ 13.

Προς το τέλος του αγώνα πάντως ο Λέοναρντ έδειξε να κουτσαίνει, καθώς στο τρίτο ματς είχε αγωνιστεί 52′, ενώ και ο Λόουρι παίζει με πρόβλημα τραυματισμού σε δάχτυλο του αριστερού χεριού.

Οι Μπακς ξεκίνησαν δυνατά και στην πρώτη περίοδο προηγήθηκαν μέχρι και με επτά πόντους διαφορά. Το Τορόντο όμως επέστρεψε και στο τέλος της περιόδου πήρε για πρώτη φορά προβάδισμα με 32-31.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν την δεύτερη περίοδο με ένα σερί 13-0, ο Μίντλετον με 13 πόντους στο συγκεκριμένο διάστημα βοήθησε το Μιλγουόκι να μειώσει στους τέσσερις, αλλά ένα επιμέρους 13-7 των γηπεδούχων τους έφερε μπροστά με 65-55 στο ημίχρονο.

Στην τρίτη περίοδο οι Μπακς δεν κατάφεραν να κάνουν αντεπίθεση, αντίθετα οι Ράπτορς κατάφεραν να ξεφύγουν ακόμα και με +16, παίρνοντας προβάδισμα 94-81 πριν την τελευταία περίοδο.

Εκεί ανέβασαν τον δείκτη της διαφοράς ακόμα και στο +20, οι πόντοι του Γιάννη μείωσαν μέχρι τους 14 προσωρινά, όμως δεν υπήρχε πλέον χρόνος για τη μεγάλη επιστροφή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.