Ανέλαβε τον ΠΑΟΚ ο Καραμάνος

Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Novasports.gr, με τον ΠΑΟΚ να ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Γιώργο Καραμάνο για την ανάληψη του management της ομάδας. Παραμένει στο Δ.Σ. ο Πρέλεβιτς, οριστικά παρελθόν ο Παπαθεοδώρου, Έλληνας ο αντικαταστάτης του.

Το Novasports.gr σας είχε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή για το ενδιαφέρον που είχε εκφράσει ο Γιώργος Καραμάνος (εκπρόσωπος ομάδας επιχειρηματιών) για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς, με τον πρόεδρος του Α.Σ. Θανάση Κατσαρή και τον Γιώργο Καραμάνο κάθισαν στο ίδιο τραπέζι και τελικά επήλθε συμφωνία, με την ΚΑΕ να προχωρά σε ανακοινώσεις. Η συμφωνία περιλαμβάνει ο Γιώργος Καραμάνος να αναλάβει αρχικώς το management της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με προοπτική την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, μετά το τέλος της επόμενης σεζόν.

Την ίδια στιγμή αποφασίστηκε να παραμείνει ο Μπάνε Πρέλεβιτς στο Δ.Σ. της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, χωρίς την ιδιότητα του προέδρου, ενώ συζητήθηκε και το θέμα του προπονητή. Αποφασίστηκε πως ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αποτελεί οριστικά παρελθόν για την ομάδα, η οποία βρίσκεται σε συζητήσεις με Έλληνα προπονητή για την αντικατάσταση του.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ συνάντηση στην οποία συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ.Μπάνε Πρέλεβιτς, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ κ.Θανάσης Κατσαρής και ο κ.Γιώργος Καραμάνος με τους συνεργάτες του κ.κ Χαράλαμπο Πατάκο και Γιάννη Χατζηβασιλείου.

Υπήρξε ταύτιση απόψεων και συμφωνία, ώστε μετά την ολοκλήρωση όλων των γραφειοκρατικών διαδικασιών που απαιτούνται, ο κ.Καραμάνος να αναλάβει το management της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και με την προοπτική να αποκτήσει, μετά την ολοκλήρωση της σεζόν 2019-20 και το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της εταιρίας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.