Νέο, τρελό trailer αποκτά το “The Boys”

Υπό τους ήχους των Spice Girls.Nέο trailer απέκτησε η επερχόμενη τηλεοπτική σειρά του Amazon, "The...

Υπό τους ήχους των Spice Girls.

Nέο trailer απέκτησε η επερχόμενη τηλεοπτική σειρά του Amazon, “The Boys”.

Σεναριογράφος της σειράς είναι ο Eric Kripke (Supernatural), η οποία βασίζεται στα ομώνυμα κόμικ των Garth Ennis και Darick Robertson. Οι Seth Rogen, Εvan Goldber και Neal Moritz είναι παραγωγοί, ενώ o Dan Trachtenberg του “10 Cloverfield Lane” σκηνοθέτησε το πιλοτικό επεισόδιο.

Απολαύστε το και εσείς παρακάτω (μέσω FlickeringMyth.com):

Η ιστορία του “The Boys” έχει να κάνει με μία ομάδα της CIA και τις περιπέτειες της προσπαθώντας να κρατήσει υπό έλεγχο τους υπέρ-ήρωες του κόσμου. Ηγέτης της ομάδας των Seven είναι ο Homelander, τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Antony Starr (American Gothic). Μαζί του, η Queen Maeve, η αλλιώς Empress of the Otherworld (Dominique McElligott) είναι ένα από τα ισχυρά μέλη της ομάδας, με διπλή σούπερ δύναμη, πτήσης και αντοχής.

Ο Jessie T. Usher (Independence Day: Resurgence) υποδύεται τον A-Train με την υπέρ-ταχύτητα και ο Chace Crawford (Gossip Girl) τον The Deep, γνωστό και ως “Βασιλιά των Θαλασσών” από τα κόμικ. Για τον ρόλο της Starlight με τις ικανότητες πτήσης, υπέρ- ακοής και εκτυφλωτικού φωτός θα δούμε την Erin Moriarty (True Detective). Ο μεγάλος αντίπαλος της ομάδας, Black Noir, έχει βρει την ενσάρκωση του στο πρόσωπο του Nathan Mitchell (iZombie).

Η τελευταία προσθήκη ήταν αυτή του Karl Urban (Thor: Ragnarok) ως Billy Butcher, αρχηγού των The Boys, που δεν τα βρίσκει και ιδιαίτερα καλά με τους Seven. Μαζί του στην ομάδα βρίσκονται και οι Jack Quaid (The Hunger Games) ως Wee Hughie Campbell, η Karen Fukuhara (Suicide Squad) ως “The Female”, ο Laz Alonso (Traffik) ως Mother’s Milk και ο Tomer Kapon ως The Frenchman. Επίσης, θα δούμε και την Elisabeth Shue (Leaving Las Vegas).

Η σειρά είναι συμπαραγωγής με τη Sony Pictures Television, έχει ήδη επίσημη αφίσα και θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια, τα οποία θα κάνουν πρεμιέρα μέσα στο 2019.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.