Ματεράτσι: «Έχω συγχωρέσει τον Μουρίνιο»

Ο Μάρκο Ματεράτσι τόνισε πως έχει συγχωρέσει πλέον τον Ζοσέ Μουρίνιο για την αποχώρησή του από τον πάγκο της Ίντερ και αποκάλυψε το πώς τον είχε αποκαλέσει, μετά τον τελικό του Champions League στη Μαδρίτη.

Ο Μάρκο Ματεράτσι τόνισε πως έχει συγχωρέσει πλέον τον Ζοσέ Μουρίνιο για την αποχώρησή του από τον πάγκο της Ίντερ και αποκάλυψε το πώς τον είχε αποκαλέσει, μετά τον τελικό του Champions League στη Μαδρίτη. Ο πρώην κεντρικός αμυντικός της Ίντερ υπογράμμισε πως ο Πορτογάλος τεχνικός είναι ο κορυφαίος στον κόσμο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Ράφα Μπενίτεθ, υπογραμμίζοντας πως ζήλευε την ανάμνηση του Μουρίνιο στην Ίντερ.

Αρχικά, ο Ματεράτσι τόνισε: «Ο Μπενίτεθ φοβόταν ακόμα και τη σκιά του, ζήλευε την ανάμνηση του Μουρίνιο. Είχα ένα ντουλαπάκι με φωτογραφίες από περασμένες μου επιτυχίες και με ανάγκασε να τις κατεβάσω. Αυτό το γεγονός από μόνο του λέει πολλά για τον άνθρωπο αυτό».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Αφού είχαμε κατακτήσει το Champions League στον τελικό στη Μαδρίτη είπα στον Μουρίνιο: Είσαι μ…, μας αφήνεις με τον Μπενίτεθ. Δεν θα σε συγχωρήσω ποτέ. Μετά πάντως τον συγχώρεσα».

Τέλος, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής υπογράμμισε για την κριτική που δέχεται ο Πορτογάλος τεχνικός: «Ο Μου παραμένει ο κορυφαίος στον κόσμο. Είναι ανοησίες όσα γράφονται για την κρίση στην τρίτη του χρονιά. Στην Πόρτο κατέκτησε το Champions League στην τρίτη του σεζόν, την πρώτη του φορά στην Τσέλσι απολύθηκε τον Σεπτέμβριο ενώ στην τρίτη του σεζόν στη Ρεάλ έφτασε στον ημιτελικό του Champions League και στον τελικό του Copa del Rey».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.