Τερματοφύλακας σε ομάδα χόκεϊ ο Τσεχ!

Σε αγγλική ομάδα χόκεϊ θα αγωνιστεί ο 37χρονος Τσέχος, που αλλάζει άθλημα αλλά όχι θέση, αφού θα είναι ο τερματοφύλακας του Γκίλντφορντ Φοίνιξ.
10/10/2019 • 00:57
Τερματοφύλακας μεν, σε ομάδα χόκεϊ δε ο Πετρ Τσεχ!
  • shares
Έβαλε τέλος στην πορεία του στο ποδόσφαιρο, όχι όμως και στον αθλητισμό. Ο Πετρ Τσεχ ύστερα από μια λαμπρή σταδιοδρομία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο θα συνεχίσει να είναι τερματοφύλακας, αλλά στο χόκεϊ επί πάγου με την αγγλική ομάδα Γκίλντφορντ Φοίνιξ. 

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ με το Γκίλντφορντ Φοίνιξ, ελπίζω να βοηθήσω αυτή τη νεανική ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της και να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες, όταν βεβαίως θα μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνίζομαι. Ύστερα από 20 χρόνια επαγγελματικής πορείας στο ποδόσφαιρο αυτή θα είναι μια σπουδαία εμπειρία να παίξω το παιχνίδι που παρακολουθούσα και έπαιζα ως παιδί» δήλωσε ο Τσέχος. Γράψτε το σχόλιο σας...
21/10/2019 • 12:05

Αβαντάζ λογικής για Άρσεναλ, Κόνιασπορ, ματς για γκολ σε Μπρέσια και Λανς

Η Άρσεναλ είναι μια ομάδα ποιοτική και λόγω των συνθηκών που μπορεί να πάρει τους πόντους στο Σέφιλντ. Πολύ πιο ανταγωνιστικά και με προοπτική παραγωγικότητας τα παιχνίδια στην Μπρεσια, το Μπίλεφελντ και τα Λανς.