“Τεσσάρα” η Βαλένθια

Εύκολο έργο είχε η Βαλένθια, που συνέτριψε με 4-0 την Μπέτις και διατηρήθηκε στην τρίτη θέση της Πριμέρα Ντιβισιόν, η οποία οδηγεί στους ομίλους του Champions League.

Εύκολο έργο είχε η Βαλένθια, που συνέτριψε με 4-0 την Μπέτις και διατηρήθηκε στην τρίτη θέση της Πριμέρα Ντιβισιόν, η οποία οδηγεί στους ομίλους του Champions League. Μετά τις δύο απανωτές “βαριές” ήττες από Εσπανιόλ και Ατλέτικο, οι “νυχτερίδες” επέστρεψαν στις επιτυχίες και πλέον αφοσιώνονται στον επαναληπτικό με τους “ροχιμπλάνκος” για τους “4” του Europa League.

Ο Ζόνας μόλις στο 6′ άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση του “Μεστάγια”, με την ομάδα του Ουνάι Έμερι να διπλασιάζει τα τέρματά της στο 63′ με τον Φεγκουλί και να δίνει διαστάσεις θριάμβου τη νίκη της στα τελευταία λεπτά, με σκόρερ τους Σολδάδο (86′) και Πιάτι (88′).

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Γκουάιτα, Κόστα, Μπαραγάν, Ραμί, Άλμπα, Αλμπέλδα (78′ Μαντούρο), Φεγκουλί (73′ Πιάτι), Παρέχο, Κανάλες (81′ Μπερνάτ), Σολδάδο, Ζόνας

ΜΠΕΤΙΣ: Φαμπρίθιο, Νάτσο, Νέλσον, Παουλάο, Ντοράδο, Μπενιάτ, Κάνιας, Μοντέρο (65′ Σεβίγια), Σάντα Κρους (71′ Μολίνα), Περέιρα (62′ Αμάγια), Κάστρο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.