Κλοπ: “Ανεπίτρεπτο το μαρκάρισμα στον Σαλάχ”

Ο Γιούργκεν Κλοπ ήταν ενοχλημένος με το μαρκάρισμα του Χαμζά Τσαουντχαρί στον Μοχάμεντ Σαλάχ, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Λίβερπουλ με τη Λέστερ.
Θωμάς Ναλμπάντης
06/10/2019 • 12:55
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ
  • shares
Ο Γιούργκεν Κλοπ ήταν ενοχλημένος με το μαρκάρισμα του Χαμζά Τσαουντχαρί στον Μοχάμεντ Σαλάχ, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Λίβερπουλ με τη Λέστερ. Ο Γερμανός τεχνικός των “κόκκινων” τόνισε πως ο παίκτης των “αλεπούδων” θα έπρεπε να έχει αποβληθεί, στη συγκεκριμένη φάση.

Χαρακτηριστικά, ο Κλοπ δήλωσε: “Ήταν ένα πολύ επικίνδυνο μαρκάρισμα. Δεν το καταλαβαίνω… Η μπάλα ήταν μακριά και μετά από τέτοιο τάκλιν υπάρχει μόνο ένα χρώμα για την κάρτα που βγάζει ο διαιτητής. Δεν θέλω να προκαλέσω πρόβλημα στο παιδί, έχει ταλέντο και έχει εξελιχθεί στην Λέστερ, αλλά αυτά τα μαρκαρίσματα είναι ανεπίτρεπτα. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς δεν ήταν κόκκινη αυτό το τάκλιν”.
Γράψτε το σχόλιο σας...
16/10/2019 • 10:12

Δοκιμασία κορυφής στην Φουεναλαμπράδα

Με όποιο θετικό αποτέλεσμα η Σαραγόσα μένει απόψε μόνη στην 2η θέση της Segunda División. Δεν θα είναι εύκολο στην Φουεναλαμπράδα ΄όπου η γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι εντός έδρας σε επίσημα παιχνίδια εδώ και ένα χρόνο