Ζάχαρη στο ντεπόζιτο του πούλμαν του Πανιωνίου

Ένα απρόοπτο εμπόδιο κλήθηκαν να ξεπεράσουν οι άνθρωποι του Πανιωνίου, λίγα λεπτά πριν την αναχώρηση για την Τρίπολη.

Ένα απρόοπτο εμπόδιο κλήθηκαν να ξεπεράσουν οι άνθρωποι του Πανιωνίου, λίγα λεπτά πριν την αναχώρηση για την Τρίπολη. Ο οδηγός του πούλμαν των «κυανέρυθρων» την ώρα που έκανε τους τελευταίους ελέγχους πριν την αναχώρηση διαπίστωσε πως άγνωστοι είχαν ρίξει ζάχαρη στο ντεπόζιτο. Ευτυχώς για τους «κυανέρυθρους» το πρόβλημα λύθηκε εγκαίρως, καθώς η ζάχαρη δεν έφτασε στη μηχανή, και έτσι η αποστολή έφτασε, έστω και με μια μικρή καθυστέρηση, στην Τρίπολη. Μετά από αυτή την εξέλιξη, η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση για το συγκεκριμένο θέμα.

Η ανακοίνωση:
“Φαίνεται πως κάποιοι εμπνεύστηκαν από την ημέρα και θέλησαν να μεταχειριστούν πρακτικές της δεκαετίας του 60 και του 70, όπου ο δικτάτορας έριχνε ζάχαρη στις μηχανές των τανκς. Το ίδιο ακριβώς φτηνό κόλπο έκαναν και κάποιοι στην προσπάθειά τους να ακινητοποιήσουν το πούλμαν της ομάδας και να δυσκολέψουν την μετάβαση στην Τρίπολη για το παιχνίδι με τον Αστέρα. Φυσικά  τα σχέδια τους δεν στέφθηκαν με επιτυχία και η αποστολή της ομάδας έφτασε με ασφάλεια στον προορισμό της.

Μετά από αυτούς που θέλουν να λέγονται μέλη της Πανιώνιας οικογένειας, αλλά δεν είχαν πρόβλημα να αποστείλουν εξώδικα εναντίον του συλλόγου, πλέον έχουμε και αυτούς που προσπαθούν να καταστρέψουν την περιουσία του. Σε κάθε περίπτωση τα σχέδια τους δεν θα ευοδωθούν”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.