Φουρλάνος: “Να παρουσιαστούμε σοβαροί… “

O Σπύρος Φουρλάνος μίλησε στην κάμερα του Novasports και τον Νίκο Τζουάννη για την Κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Παναιτωλικό.

O Σπύρος Φουρλάνος μίλησε στην κάμερα του Novasports και τον Νίκο Τζουάννη. Ο νεαρός μέσος του Παναθηναϊκού αναφέρεται στην Κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση των Πρασίνων κόντρα στον Παναιτωλικό, στις εμπειρίες που έχει κερδίσει με την παρουσία του στην πρώτη ομάδα και την προσπάθεια της ομάδας Νέων του Τριφυλλιού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σπύρου Φουρλάνου στο Novasports:


Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός:


Προσπαθούμε να μείνουμε ανεπηρέαστοι από τα εξωγηπεδικά προβλήματα και να παρουσιαστούμε επαγγελματίες. Όπως φαίνεται τα καταφέρνουμε και συνεχίζουμε νικηφόρα. Το μυστικό είναι το καλό κλίμα που υπάρχει μεταξύ μας. Έχουμε προσπαθήσει συλλογικά να μην σκεφτόμαστε τίποτα άλλο, πέρα από τα παιχνίδια που έχουμε να αγωνιστούμε.


Για την παρουσία του στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης:


Εννοείται πως κάθε φορά που μπαίνω στο γήπεδο, είναι μια ανταμοιβή για μένα. Ο κόουτς με επιβραβεύει για την δουλειά που κάνω στις προπονήσεις και αυτά που παρουσιάζω καθημερινά, πιστεύω ότι η παρουσία μου στην Τρίπολη ήταν πολύ καλή και περιμένω την επόμενη φορά για να προσπαθήσω και να δείξω την αξία μου.


Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό:


Είναι το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος, πριν από τα πλέι οφ. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι. Θέλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα, αν και δεν θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Ο Παναιτωλικός καίγεται για βαθμούς, ελπίζοντας να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία, όμως εμείς δεν θα αφήσουμε περιθώρια και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε και το τελευταίο ματς.


Για την ομάδα του Παναιτωλικού:


Πιστεύω ότι είναι μια καλά δομημένη ομάδα, με καλούς παίκτες, όμως δεν ξέρω γιατί έχει παρουσιάσει αυτή την πτώση και πιστεύω ότι τελικά θα υποβιβαστεί.


Για την ομάδα Νέων:


Ακόμα η κατάσταση είναι στα χέρια μας, αν και έχουμε βρεθεί στην δεύτερη θέση πίσω από τον ΠΑΟΚ. Πιστεύω πως όλα θα κριθούν στο τελευταίο ματς με τον ΠΑΟΚ και ευελπιστώ πως θα είμαστε εμείς οι πρωταθλητές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.